in ,

Nyerj egy tehenet nyereményjáték – a játék április 24-ig tart!

Hirdetés
Hirdetés

Vegyél részt a “Nyerj egy tehenet” nyereményjátékban, és nyerj egy évre elegendő Mizo tejet és Nestlé gabonapelyhet!

Nyerj egy tehenet!
Na jó, valójában nem egy élő tehén a tét, hanem 1 évre elegendő Mizo tej és Nestlé gabonapehely.

Fődíjként egy évre elegendő Mizo tejet és Nestlé gabonapelyhet, valamint 1-1 tehenes hátizsákot ajándékozunk a három szerencsés nyertesünknek.

Megnyerheted a napi 5 darab, 6 liter Mizo tejből és 2 doboz Nestlé gabonapehelyből álló csomagot, valamit hozzá egy tehenes hátizsákot gyerekednek.

Így játssz
1. Vásárold meg a nyereményjátékban résztvevő, promóciós csomagolású Nestlé gabonapelyhek egyikét
2. Menj a nestle-cereals.com/winacow weboldalra
3. Töltsd fel a gabonapehely csomagolásának hátoldalán található kódot, valamint a blokkon szereplő nyugtaszámot a vásárlás időpontjával!
4. Azonnal megtudhatod, hogy nyertél-e

A promóció időtartama: 2020.02.24-04.24.

A játék részleteit keresd a promóciós csomagolásokon vagy a www.nestle-cereals.com weboldalon.

Meddig tart a nyereményjáték?

A nyereményjátékban 2020. 02. 24. 00:01-től vehetsz részt, és 2020. 04. 24-én 23:59-kor ér véget.

Miről szól ez a nyereményjáték?

Ha most vásárolsz a promócióban részt vevő kedvenc reggelizőpelyhedből, megnyerheted egész éves tej- és gabonapehely adagod!

Mely termékek vesznek részt a játékban? Ezek hol kaphatók?

NESQUIK 450g – CINI MINIS 450g – CHOCAPIC 450g – NESQUIK 225g – CINI MINIS 250g – CHOCAPIC 250g

Hogyan vehetek részt a nyereményjátékban?

A nyereményjátékban való részvételhez nincs más dolgod, mint vásárolni egy dobozzal a promócióban részt vevő Nestlé reggelizőpelyhek közül. Csak töltsd fel a doboz hátoldalán található promóciós kódot, és küldd el a jelentkezésedet! Ha te vagy a nyertes, átirányítunk egy oldalra, ahol a nyereményed átvételéhez szükséges adataidat kell majd megadnod.

Kell vásárolnom, ha részt akarok venni a játékban?

Igen, vásárolnod kell a promóciós Nestlé reggelizőpelyhekből, de ne aggódj, ezek a termékek minden nagyobb üzletben kaphatók, és a dobozokon egyértelműen fel van tüntetve a játékban való részvétel. Fontos, hogy a nyeremény átvételének feltétele a játékban részt vevő eredeti nyugta bemutatása! Egy nyugtával csak egyszer vehetsz részt a nyereményjátékban!

Milyen idősnek kell lennem a részvételhez?

A játékban azok vehetnek részt, akik betöltötték 18. életévüket.

Kérdésem van a Nestlé reggelizőpelyhekkel kapcsolatban.

Ha kérdésed van a termékeinkkel kapcsolatban, a márkaoldalon többet is megtudhatsz róluk. Ha ott sem találod meg a választ a kérdésedre, írj nekünk!

Nem találom a dobozon a promóciós kódot.

A kód a promóciós Nestlé reggelizőpelyhek csomagolásának hátoldalán található.

Mi a teendő, ha problémám adódik a dobozon talált promóciós kóddal?

Ne aggódj. Ha nyomtatási hiba miatt nem olvasható jól a promóciós kód, csak lépj kapcsolatba a Nestlé Fogyasztói Szolgálattal (tel.: 06-80-44-28-81, www.nestle.hu). Helyettesítő kódot 24/02/2020-ig lehet igényelni, hogy a csere még a nyereményjáték vége előtt megtörténhessen. A Nestlé nem vállal felelősséget azoknak a kódoknak a használhatatlanságáért, melyet a doboz nem megfelelő kinyitása okoz.

Meg kell őriznem a dobozon talált kódot és a blokkot?

Igen, kizárólag a vásárlást igazoló blokkot kell megőrizned! Ha te nyersz, a nyereményed átvétele előtt igazolásként be kell mutatnod.

Technikai problémám van az oldallal…

Sajnáljuk, hogy problémád adódott az oldallal. Próbáld meg frissíteni, ha ez nem segít, akkor használj esetleg másik webböngészőt. Ha a probléma továbbra is fennáll, lépj kapcsolatba velünk. Csatolj egy képernyőfotót, hogy jobban be tudjuk azonosítani a problémát.

Mit tartalmaz a főnyeremény?

Ha szerencséd van, az ajándékod egy évre elegendő Mizo tej és Nestlé gabonapehely. A nyereményed mellé jár ezenfelül egy tehenes hátizsák is.

Becserélhetem a nyereményemet?

A nyeremények a játékszabályzatban meghatározottak és nem átruházhatók. Készpénzre nem válthatók és más nyereményekre nem becserélhetők.

Mi a teendő, ha nyertem?

Gratulálunk a nyereményedhez! A Nestlé csapatának egy tagja 10 munkanapon belül felveszi veled a kapcsolatot a nyereményed átvételével kapcsolatban. Ha 10 munkanapnál több telne el, kérjük, lépj velünk kapcsolatba: kattints a “Lépj velünk kapcsolatba” gombra a Kapcsolat menüpontban. A nyerteseknek az értesítő e-mailt követően 10 munkanapjuk van arra, hogy írásban igazolják pályázatukat, különben a nyeremény elveszik, és azt a következő jogosult résztvevő (pótnyertes) kapja.

Jöhetnek a hozzászólások

Danone Oikos nyereményjáték – 10 éves az Oikos: a játék április 27-ig tart!

Sport Szelet nyereményjáték 2020 – A szurkolás sport! A játék április 30-ig tart!