Itt a parfumcenter nyereményjáték - játssz és nyerj egy női CODE Inspired by Dubai karórát.

Nyerj egy női CODE Inspired by Dubai karórát – a játék május elsejéig tart

Hirdetés
Hirdetés

Itt a Parfumcenter nyereményjáték – játssz és nyerj egy női CODE Inspired by Dubai karórát.

A Parfümcenter.hu és a Codewatches.hu óra márka közös anyák napi nyereményjátékában egy női CODE Inspired by Dubai karórát nyerhetsz.

Játssz ITT

A Codewatches.hu márka megalkotói a kezdetek óta olyan órák kivitelezésében gondolkodtak, amelyek időtállóak, és úgy törnek maguknak saját utat a trendekben, hogy elérhető áron kínálnak prémium darabokhoz hasonló minőséget. A letisztult és elegáns stílust Dubai dinamikus és modern városa ihlette, amely nagy szerepet játszott a karórák létrejöttében is.

Ezek a darabok olyan univerzális kiegészítőként szolgálnak bárkinek a ruhatárában, amelyeket bármilyen alkalomkor bátran lehet viselni – akár elegáns eseményekről, akár a szimpla hétköznapokról van szó.

A minőségüket pedig mi sem bizonyítja jobban, mint a finoman megmunkált nemesacél tokozás, a japán Miyota quartz óraszerkezet vagy a cseppálóság, még a bőrszíjas modelleknél is.

A DB0020-1 CODE női karóra nemesacél szövött fémcsattal és fehér színű kristályüveg számlappal várja szerencsés nyertesét rosegold színben.

Játssz ITT

A játék vége: 2018. május 1. (kedd éjfél)

Sorsolás: 2018. május 2. (szerda)Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super