SPAR Verde nyereményjáték – sorsoltak

Hirdetés
Hirdetés

Befejeződött a SPAR Verde ásványvíz nyereményjáték.

A nyereményjáték 2016. május 01-től 2016. december 01-ig tartott.

Egy darab FIAT TIPO 1.4 16V típusú személygépkocsi sorsoláson dőlt el, aminek időpontja: 2016. december 12. 14 óra volt.

A nyertes nevét egyelőre nem közölték.

A nyereményátadás szabályai.

“A nyereményt a SPAR előre egyeztetett időpontban, személyesen juttatja el a nyertesnek. A Nyertesek értesítése az általuk a Játékban megadott postai címükön keresztül történik, a nyeremény kisorsolását követő 10 napon belül. Személyes átadás esetén a nyeremény átvételéről kép-, hang- és filmfelvétel készülhet. A nyeremény átadásának helyére történő utazás, továbbá a nyeremény esetleges elszállításának költségei a Játékost terhelik.
A Játékosok kötelesek együttműködni a nyeremények átvétele/igénybe vétele érdekében. Amennyiben ennek nem tesznek eleget és a nyeremény átvétele legkésőbb az értesítést követő 90 munkanapig a nyertesnek felróható okból meghiúsul, a nyeremény a továbbiakban nem vehető át, illetve nem vehető igénybe és a Szervezőket e körben semmilyen felelősség nem terheli. A nyereményeket terhelő adókat Szervezők viselik. A nyeremények más nyereménytárgyra vagy készpénzre nem válthatóak.”

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super