in

Nyerj Deichmann vásárlási utalvány, vagy vidd el a robogót: a játék május 30-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Deichmann nyereményjáték – játssz és tiéd lehet a 3 db Vespa robogó vagy a számos nagy értékű ajándékutalvány egyike!

A nyereményjáték  ideje alatt a résztvevő ingyenes kaparós sorsjegyet kap a Deichmann üzleteiben való minden vásárlás alkalmával. A kaparós sorsjegyen egy kód található, amellyel a résztvevő regisztrálhat a Deichmann www.deichmann.com/nyerj weboldalán.

A résztvevőnek a weboldalon a kaparós sorsjegyen található kóddal és saját e-mail címével kell regisztrálnia. A résztvevő ezt követően kap egy e-mailt, amely a Nyereményjátékban való részvételi szándék megerősítésére szolgáló linket tartalmaz, és amely tartalmazza a követendő lépéseket.

A Nyereményjáték 2018. 03. 12. napjától 2018. 05. 30. napjáig tart Magyarország területén. A Nyereményjáték kezdő- és utolsó napja is beleszámít a Nyereményjáték időtartamába.

A következő nyeremények kerülnek kisorsolásra:

a) Azok részére, akik hozzájárulásukat adják a kereskedelmi célú megkeresések fogadásához:

 • 1000 HUF kedvezmény (kedvezménykupon útján) a Deichmann webshopjában és üzleteiben (érvényes 2018. 03. 12. napjától 2018. 05. 30. napjáig legalább 6000 HUF értékű vásárlás esetén; az ajánlat vonatkozik és más ajánlattal nem összevonható).

b) Akik hozzájárulnak a kereskedelmi célú megkeresések fogadásához (azaz feliratkoznak a Deichmann Kft. hírlevelére), részt vesznek a nyereményjátékban:

  • 3  Vespa scooter;
  • 1 Deichmann ajándékutalvány 100.000 HUF értékben, amely beváltható bármely Deichmann üzletben Magyarország területén és/vagy a webshopban;
  • 2 Deichmann ajándékutalvány 50.000 HUF értékben, amely beváltható bármely Deichmann üzletben Magyarország területén és/vagy a webshopban;
  • 2 Deichmann ajándékutalvány 40.000 HUF értékben, amely beváltható bármely Deichmann üzletben Magyarország területén és/vagy a webshopban;
  • 2 Deichmann ajándékutalvány 30.000 HUF értékben, amely beváltható bármely Deichmann üzletben Magyarország területén és/vagy a webshopban.

Nyertesek kisorsolása

A nyertesek kisorsolására a Nyereményjáték utolsó napját követő 30 napon belül kerül sor. A nyertesek kisorsolása és kihirdetése végleges és kötelező erejű, a Basebuilder ennek kapcsán panaszokat nem fogad vagy kezel. A Basebuilder és/vagy a Deichmann a nyertes nevét és lakóhelyét a Nyereményjáték végét követően közzéteheti a weboldalán és/vagy Facebook profilján. Ehhez a résztvevő a jelen Játékszabályzat elfogadásával kifejezetten hozzájárul.

Abban az esetben, ha a Basebuilder, illetve a Deichmann a nyertessel a kisorsolását követő 3 hónapon belül nem tudja felvenni a kapcsolatot, vagy ha a résztvevő nem reagál a részére küldött postai vagy e-mail útján küldött értesítésre, ezt a Basebuilder, illetve a Deichmann a nyereményről való kifejezett lemondásnak tekinti, és fenntartja a jogot arra, hogy kizárja a nyertest  és a nyereményt következőként kisorsolt nyertesnek ítélje, mindaddig, amíg nyertest nem talál. A Basebuilder, illetve a Deichmann a kizárt nyertessel szemben semmilyen felelősséggel vagy bármely elszámolási kötelezettséggel nem tartozik.

Játssz itt

Várjuk a kommentedet!

Chio nyereményjáték – nyerj játékutalványt: a játék május 30-ig tart

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 21. hét: 2018.05.23