Nyerj belépőt A Nagy Duett 2016 élő adásaira – Instagram játék

Hirdetés
Hirdetés

Nyerj belépőt A Nagy Duett 2016 élő adásaira. A játék a TV2 hivatalos instagram oldalán, https://www.instagram.com/tv2official/.

A játék időtartama:

2016.04.01-től folyamatosan – heti frissülés szerint, heti sorsolásokkal a Nagy Duett című műsorsorozat sugárzási időszaka alatt a TV2-n.

Nyeremény:

Páros belépőjegy „A Nagy Duett” élő adására.
Részvétel:

A játékban azok vehetnek részt, akik csatlakoznak a TV2 hivatalos Instagram-oldalához (“követik” azt).

Az egyes játékok időtartama:

A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális nyereményjáték-posztban találhatóak, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.

A játék menete:
A játék keretében a felhasználók a TV2 hivatalos Instagram oldalán elhelyezett poszt alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. A játékos minden kérdést csak egyszer válaszolhat meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:
A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát a TV2 weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.

Bővebb ITT

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super