in , ,

Nyerj belépőt A Nagy Duett 2018 élő adására

Hirdetés
Hirdetés

Nyerj belépőt A Nagy Duett 2018 élő adására.

A játék időtartama:
2018.04.10-től folyamatosan – heti frissülés szerint, heti sorsolásokkal A Nagy Duett című műsorsorozat sugárzási időszaka alatt 2018. június 3-ig.

A nyeremény: 
Páros belépőjegy „A Nagy Duett” vasárnaponkénti élő adására.

Részvétel:
A játékban azok vehetnek részt, akik a megadott határidőn belül a facebookduett@tv2.hu címre küldött emailben helyesen válaszolnak A Nagy Duett hivatalos Facebook-oldalán feltett kérdésre.
A nyereményjátékban a TV2 dolgozói és alvállalkozói, valamint mindezen személyek a Polgári Törvénykönyvről szóló 2013. évi V. törvény 8:1. § (1) 1. pontjában meghatározott közeli hozzátartozói nem vehetnek részt. Amennyiben a sorsolás eredményeként a nyereményből kizárt szavazó kerül ki nyertesként, akkor a pótnyertes lesz a sorsolás nyertese.

Az egyes játékok időtartama:
A meghirdetett játék időtartama az éppen aktuális nyereményjáték-posztban találhatóak, ez alatt az időszak alatt lehet érvényes választ küldeni, és amennyiben a válasz helyes is, akkor a felhasználó játékos részt vesz a nyereménysorsoláson.

A játék menete:
A játék keretében a felhasználók A Nagy Duett Facebook-oldalán elhelyezett poszt alapján, a műsorral kapcsolatos kérdésre válaszolhatnak. Egy játékos a heti kérdést az adott héten csak egyszer válaszolhatja meg. A játékos egy helyes válasszal csak egyszer kerül be a sorsolási adatbázisba. A játékidő előtt és után küldött válaszok nem érvényesek.

Sorsolás:
A helyes és érvényes választ adók kerülnek be a vonatkozó játék nyereménysorsolási adatbázisába. A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertesek névsorát A Nagy Duett hivatalos weboldalán tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.

Jöhetnek a hozzászólások

Varta nyereményjáték - nyerj tavaszi feltöltődést

Varta nyereményjáték – nyerj tavaszi feltöltődést

Rio mare nyereményjáték – nyerj egy római utazást: a játék május 24-ig tart