in ,

Nyerj belépőt a The Script budapesti koncertjére

Hirdetés

Játssz és nyerj belépőt a The Script budapesti koncertjére.

A világhírű The Script hazai koncertjére is eljuthatnak a szerencsés Class FM hallgatók a Class Nyár 2015 programsorozat keretében, elég csak betelefonálni Abaházi Csabához.

Az idei nyár egy újabb, régen várt koncertjére juthatsz el a Class Nyár programsorozattal, ami idén négy hónapon át dübörög. 2008-ban robbant be az ír The Script, bemutatkozó nagylemezükhöz hasonlóan eddigi összes kiadványuk az Egyesült Királyság slágerlistáinak éléről hódított.

A dublini pop-rock triót kétszer is jelölték a BRIT Awards legjobb nemzetközi zenekar díjára, fülbemászó és dallamos zenéjükkel mára egész Európát és az Egyesült Államokat is bejárták. Legutóbbi, tavaly szeptemberben megjelent No Sound Without Silence című albumuk világkörüli turnéjával érintik a Sziget Fesztivált.

Ezen a koncerten lehetsz ott másodmagaddal, és élvezheted testközelből a banda zenei teljesítményét, ha fülelsz a Class Kívánságműsorra. Július 27-e és július 31-e között Abaházi Csabinál várnak a páros jegyek a Class Nyár The Script bulijára. És nem csak hétköznap 10 és 15 óra között, hanem a hétvégén, a ClassFM.hu-n is játszhatsz majd!

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámok 31. hét, 2015. július 29.

Nyerj Biorganik ajándékcsomagot!