Nyerd meg a Magyar szeretők könyvet

Hirdetés
Hirdetés

A játékunkban most megnyerheted a Hercsel Adél :Magyar Szeretők – Húsz őszinte vallomás megcsalásról és viszonyokról könyvet!

A játékban azok vesznek részt, akik helyesen válaszolnak a kérdésükre.

Elhidegülés – megcsalás: ez a félrelépés általános képlete. Az elhidegülés szinte kivétel nélkül szexuális természetű, de mit kezdjen magával és a vágyaival az, akit évek óta nem kíván a párja, miközben a kapcsolata alapvetően jól működik, a közös gyerekekről és a közös egzisztenciáról nem is beszélve?! Ugye, nem is ugyan egyszerű?

És mi a helyzet a történet lelki oldalával? – A Magyar szeretők című riportkönyv tíz férfi és tíz nő őszinte, hol megható, hol fájdalmas, néhol humorral átitatott, de leginkább tanulságos vallomásán keresztül járja körül első sorban azt, hogy kit mi sodor bele egy viszonyba. ,,Az egyik legfelkapottabb belvárosi kávézó teraszán ültünk egy kellemes tavaszi délutánon, és az egyik riportalanyom épp arról mesélt, hogy a férje egy 20 éves lánnyal csalja. Aztán elhallgattunk, mert észrevettük: a teraszon mindenki a megcsalásról és a viszonyokról beszél.”

Bővebb ITT a Magyar Szeretők könyvről

A helyes megoldásokat december 7-ig várják.

JÁTSSZ ITT

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super