in

Nyár van, de takarítani ilyenkor is kell – A profi tisztítószerek segítenek

Hirdetés
Nyáron nem vágyunk másra, minthogy a tengerparton lógassuk a lábunkat vagy lehetőség szerint egy klímával felszerelt lakásba meneküljünk az egyre gyakoribb hőhullámok elől. A házunkat viszont ilyenkor sem lepheti el a kosz, így muszáj a takarításra rászánnunk magunkat. Profi tisztítószerekkel ez is sokkal könnyebb lesz!
Nyár van, de a takarításnak ilyenkor is mennie kell. Bár csak tavaszi és őszi nagytakarítás van a köztudatban, a hétköznapi higiénia mellett akkor sem mehetünk el. A 40 fokban persze nem muszáj a teljes lakás felfordítása, de néhány teendőt akkor is érdemes megtenni.

Mosás

A mosást nem tudjuk elkerülni akkor sem, ha nyár van. A mosás folyamán figyelnünk kell, hogy megfelelően válogassuk szét ruhákat és olyan minőségi termékeket használjunk, mint a Perlux.

A Perlux termékek között találunk mosógéleket, mosókapszulákat színes és fehér ruhákhoz, de számos minőségi folteltávolító és színfogó kendő is rendelkezésünkre áll.

A Perlux termékek remek ár-érték aránnyal rendelkeznek, minőségük és hatékonyságuk pedig felveszik a versenyt népszerűbb társaikkal. Ezt a minőséget egy Kutyatréner Budapesten is megirigyelné!

Fürdőszoba

A fürdőszoba általános takarítása kiemelten fontos, hiszen higiéniánk egyik központja. Érdemes minden héten akár többször is takarítani. A WC tisztításához a Domestos termékek az egyik legideálisabb megoldás. Számos különböző WC tisztító közül választhatunk, amelyek segítenek a folyamatos higiénia fenntartásában és a vízkő távoltartásában.

Keress pénzt kérdőívek kitöltésével
Próbáld ki INGYEN

Általános takarítás – Felmosás és portalanítás

Az általános takarítás szintén egy elengedhetetlen tényező. Hetente többször mossunk fel és legalább heti egyszer porszívózzunk, hogy elkerüljük azt az érzést, hogy kényelmetlen otthon lenni. Ráadásul a sok port allergiát is kiválthat belőlünk, így mindenképp érdemes tőle megszabadulni.

A takarítás bár sokaknak nagy feladat, a gyakorlatban mindössze 1-2 órát vesz el az életünkből hetente, így érdemes a jobb közérzetünk miatt ezt az időt rászánni!

Szólj hozzá!

Lakossági gáz ára 2022 – infok itt!

H tarifa bekötés ára 2022 – infok itt

...