in

Nivea nyereményjáték – Gyűjts élményeket és nyerj: a játék június 19-ig tart

Hirdetés

Nivea nyereményjáték – Gyűjts élményeket és nyerj.

Mindazon vásárlók, akik a regisztrációt követően feltöltik a legalább 1499 Ft értékben történt NIVEA termék(ek) vásárlását igazoló blokk AP kódját, nyugtaszámát (számla esetén a számlaszám utolsó 9 karakterét), vásárlás helyét és pontos időpontját a promóciós honlapra (www.NIVEA.hu/gyujtselmenyeket), megnyerhetik a nyeremények egyikét.

Az összes érvényes kódot feltöltő Játékos között a promóció végén kisorsolásra kerül három Vitorlázás a Balatonon és egy főnyeremény: utazás 1 000 000 Ft értékben az IBUSZ Utazási Irodák Kft. jóvoltából. Továbbá azon Játékosok, akik NIVEA SUN terméket vásárolnak, megnyerhetik az 50 NIVEA Strandcsomag egyikét is.

Ezeken felül az Auchan, a dm, a Rossmann, és a Tesco üzleteiben további nyeremények is kisorsolásra kerülnek. Azon játékosok, akik az Auchan üzleteiben vásárolnak, megnyerhetik a 100 000 Ft értékű Auchan vásárlási utalványt. Azon játékosok, akik a dm üzleteiben vásárolnak a játék végén megnyerhetik a Canon EOS 4000D DSLR fényképezőgépet Azon játékosok, akik a Rossmann üzleteiben vásárolnak a játék végén megnyerhetik a Canon EOS 4000D DSLR fényképezőgépet. Azon játékosok, akik a Tesco üzleteiben vásárolnak, a játék végén megnyerhetik a 100 000 Ft értékű Tesco vásárlási utalványt.

A játék időtartama: 71 nap, 2019. április 10. 00 óra 00 perctől – 2019. június 19. 23 óra 59 percig tart.

Bővebb ITT

Szólj hozzá!
REÁL nyereményjáték - juss hozzá a kaparós sorsjegyhez! A játék május 31-ig tart!

REÁL nyereményjáték – juss hozzá a kaparós sorsjegyhez! A játék május 31-ig tart!

DanOn Nyereményjáték – Nyerj műzlis tál szettet: a játék május 31-ig tart