in

NIVEA nyereményjáték: Bárhol otthon!

Hirdetés

NIVEA nyereményjáték: Bárhol otthon!Elindult a NIVEA „Bárhol otthon!”  nyereményjáték – játssz és nyerj. 

A Játék időtartama: 2015. április 1. 00:00:01 – május 31. 23:59:59.

Hogyan vehetsz részt a Játékban? Vásárolj a promócióban részt vevő NIVEA termékekből egyszerre legalább 1000 Ft értékben, regisztrálj weboldalunkon és töltsd fel a vásárlást igazoló blokk (vagy számla) AP kódját (vagy számlaszámát), és a vásárlás egyéb adatait.

1 Pályázat = 1 garantált kedvezmény! Minden feltöltött Pályázatért minden Játékos választhat egy kedvezményes vásárlásra jogosító kupont a Garantált kedvezmények menüpont alatt található ajánlatok egyikéből. Egy Játékos annyi kupont választhat, ahány Pályázatot töltött fela promóciós weboldalon.

Üzletlánconként is nyerhetsz! A Játék során az országos főnyeremény mellett 4 üzletláncban vásárlási helyhez kötött fődíjat is sorsolunk, mely egy-egy darab (összesen 4 db) családi pihenés a Bikali Puchner Birtokon. Minden Játékos annak az üzletláncnak a fődíj sorsolásán vesz részt, amelyben a NIVEA termékeket vásárolta, és amelyet megjelölt a Pályázat feltöltése vagy beküldése során. Egy Játékos több üzletlánc sorsolásán is részt vehet, amennyiben több láncban legalább 1000 Ft értékben vásárolt, és ezen vásárlásokkal külön-külön pályázott a Játék során.

A Játék nyereményei és a garantált kedvezményes ajánlatok:

Fődíj: 4 fős (családi) karib-tengeri hajóút, utazással.

Vásárlási helyhez kötött fődíjak: 4 db családi (4 fős) pihenés a Bikali Puchner Birtokon, Élménybirtok belépővel. (Részt vevő üzletláncok: dm, Rossmann, Spar hálózat, Tesco).

Heti nyeremények: heti 10 db utazótáska NIVEA termékekkel.

Napi nyeremények: napi 3 db NIVEA törölköző és 3 db NIVEA esernyő.

Garantált ajánlatok: Vásárlási kedvezményre jogosító kuponok, amelyek 2015. április 1. és 2015. június 30. között válthatók be a promóciós honlapon megadott feltételek szerint. A kedvezménykuponok letöltésének végső határideje: 2015. május 31. 23 óra 59 perc 59 mp.

A fődíj és a vásárlási helyhez kötött fődíjak sorsolásán mindazok a Játékosok részt vesznek, akik a nyereményjáték ideje alatt legalább egy érvényes Pályázatot feltöltenek, és eleget tesznek a Játékszabályzatban szereplő összes feltételnek. A sorsoláson minden feltöltött érvényes kód külön-külön Pályázatként vesz részt, így a Játékosok nyerési esélyeiket több Pályázat feltöltésével növelhetik. A fődíjra és a vásárlási helyhez kötött fődíjakra azok a Pályázatok is jogosítanak, amelyeket a Játékos már garantált kedvezményes vásárlási ajánlatra beváltott, vagy amellyel Napi / Heti nyereményt nyert.

Részt vevő termékek: A Játékban minden, a Beiersdorf Kft. által forgalmazott NIVEA termék részt vesz.

A vásárlást igazoló blokkot / számlát mindenképp őrizd meg! Valamennyi nyeremény átvételének feltétele az eredeti blokk / számla elküldése a Rewart Kft. postafiók címére: 1525 Budapest, Pf. 135. “Bárhol otthon!” jeligére, a nyeremény értesítéstől számított 15 munkanapon belül.

FONTOS: Kizárólag azok a vásárlást igazoló blokkok érvényesek, amelyeken a Játékban részt vevő termékek – márkaneveket és termék megnevezéseket tartalmazó – megnevezése, illetve AP kód, vagy egyedi azonosító számlaszám is szerepel! Kizárólag olvasható, sérülés- és koszmentes blokkokat áll módunkban elfogadni.

Kapcsolat: Amennyiben olyan kérdésed merülne fel, amelyre nem kaptál választ az Útmutatóból és a Játékszabályzat áttanulmányozása után sem, akkor keress minket aKapcsolat menüpont alatti elérhetőségek egyikén, ahol szívesen válaszolunk a nyereményjátékkal kapcsolatosan felmerült kérdéseidre.

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Rexona: Nyerj dedikált labdát Dzsudzsák Balázstól!

Lidl Vitamikártya nyereményjáték: nyertesek