in

Nicsak, kivagyok? szavazás – applikáció letöltés, info

Hirdetés

Nicsak, kivagyok? szavazás – applikáció letöltés, info.

Vasárnap elsartol a TV2 vadonatúj élő szuperprodukciója, a Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada, a nézők azonban már most elkezdhetik a szavazást a TV2 Live applikáción keresztül!

De miről is szól pontosan a műsor?

A Nicsak, ki vagyok? két tippelő sztárcsapat versenye, a műsorvezetője Tilla. Az egyik csapatot Majka, Judy és Hajós András, míg a másikat Kajdi Csaba, Ábel Anita és Ganxsta Zolee alkotják. Minden adásban 4 új maszk mutatkozik be, a szereplők 3 körben adnak elő produkciókat. Őket a hangjuk, mozgásuk alapján kell felismerni. Minden adásban 3 teljesen különböző előadással készülnek, de nem mindegyikük adhatja elő mindhárom produkcióját, mert a tippelő sztárok és a nézők körönként egyvalakit leleplezhetnek.

A csapatok minden előadás után tippelnek, hogy ki lehet a maszk alatt.

A nézők pedig a TV2 Live applikációban arra szavazhatnak, hogy melyik csapat tippjével értenek egyet. Minden kör végén az a maszkos szereplő fedi fel magát, akire a legtöbb szavazat érkezett, vagyis akiről a nézők is leginkább azt gondolják, hogy azt a hírességet rejti a jelmez, akire az adott csapat tippelt.

A leleplezés után annak a csapatnak jár pont, amelyik helyesen tippelt a leleplezett maszkra. A sorozat végén az a csapat győz, amelyik a legtöbb helyes tippet adta a leleplezett maszkos szereplőkre.

A legutolsó adásban azok a maszkok, amelyeket nem sikerült leleplezni, új lehetőséget kapnak, ők a szuperdöntőben újra színpadra lépnek.

Nicsak, ki vagyok? – a rejtélyek színpada minden vasárnap 18.50-kor élőben a TV2 műsorán

TV2 Live ingyenes applikáció – alkalmazás letöltés itt

Az applikációt innen tudod letölteni a lenti rendszeren működő telefonodra.

Android,

iOS,

Windows Phone

Szólj hozzá!
hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 07. hét: 2020.02.16

OTP gépkocsi nyeremény sorsolás

OTP gépkocsi nyeremény sorsolás 2020. február – nyertesek névsora