Vadonatúj formátummal jelentkezik április 9-től a TV2. A Bezár a bazár! nemcsak egy kvíz, hanem egy akciójáték is, ahol óriási izgalmak és nyeremények várnak a szereplőkre.

Nézd a Bezár a bazárt és nyerj értékes nyereményt! A játék április 15-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Nézd a Bezár a bazár! című vetélkedőt, és nyerj hajóutat!

Nézd figyelmesen a TV2 csatornáján 2018. április 9-15. között a Bezár a bazár! vetélkedőt, mert a képernyőn a vetélkedő epizódjai alatt egy-egy kód fog többször felbukkanni, ezt a megjelenő kódot kell majd feltölteni a játék felületén, a www.tv2.hu/bezarabazar oldalon.

A kódokat 2018. április 15. 23:59-ig lehet feltölteni a játék felületén.

Sorsolás:
A nyereménysorsolási adatbázisból a nyertes sorsolását számítógép végzi. A nyertes nevét a műsor hivatalos weboldalán (tv2.hu/bezarabazar) tesszük közzé, a sorsolást követően, 24 órán belül.

Amennyiben a nyertes a nyereményt visszautasítja, akkor új nyertest sorsolunk ki.

A nyertest a TV2 a kód feltöltésekor megadott email-címén értesíti. Amennyiben a nyertes a sorsolást követő 24 órán belül nem jelentkezik vissza, nem reagál e-mailes megkeresésünkre, úgy elesik a nyereménytől.

Nyeremény

Azok között, akik helyesen töltenek fel 2018. április 9-15. között a képernyőn látható aktuális kódok közül kettőt, egy maximum 2 fő részére szóló hajóutat sorsolunk ki. A nyeremény másra át nem ruházható és pénzre át nem váltható.

A nyereménnyel kapcsolatban felmerülő adókötelezettség a nyereményt felajánló partnert terheli. A nyeremény részleteiről itttájékozódhat. A kikötői illetéket és a helyszínen fizetendő kötelező borravalót – ellentétben a csatolt linken megtalálható leírásban foglaltakkal – a nyereményt felajánló partner állja, míg az extra alkoholfogyasztás és a biztosítás a nyertes költsége.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super