in

Nescafe nyereményjáték – zajlik a Holiday játék: augusztus 31-ig tart

Hirdetés

Nescafe nyereményjáték – zajlik a Holiday játék.

Vásárolj bármekkora kiszerelésű NESCAFÉ® terméket 2017.07.01. és 2017.08.31. között.

Őrizd meg a vásárlásról szóló blokkot. Fontos, hogy a blokk tételes legyen, vagyis legyen rajta látható a megvásárolt NESCAFÉ® termék.

Töltsd fel a blokk alján található 9 jegyű AP kódot és a vásárlás dátumát a www.jatek.nescafe.hu/#kodfeltoltes oldalon.

Amennyiben több azonos AP kódú, azonos vásárlási idejű blokkod is van, úgy a rendszer a nyugtaszámot is kérni fogja tőled, amelyet szintén a blokk alján találsz.

Amennyiben te vagy a szerencsés nyertes, a blokkot lefotózva vagy szkennelve küldd el a [email protected] címre vagy postai úton a JWT Budapest Marketing Szolgáltató Kft., 1138 Budapest Révész utca 27. címre. Nyereményed az ellenőrzést követően kerül postázásra.

A napi 12 db lehetséges nyereményt (AirSofa, Feldobox Kaland utalvány, GoXtreme Rallye fényképezőgép, JBL Clip 2 Bluetooth hangszóró) nyerő időpontok alapján sorsoljuk.

A nyerő időpontok eloszlása reggel 6 és éjfél között véletlenszerű, tehát az említett két időpont között feltöltött kódok vesznek részt a játékban.

A fődíj a játékosok által a játék időtartama alatt beküldött összes érvényes pályázat közül 2017. szeptember 6-án, 11 órakor közjegyző jelenlétében kerül kisorsolásra.

A napi nyeremények nyerteseivel e-mailben, a fődíj nyertessel telefonon veszikk fel a kapcsolatot, hogy a nyeremény átvételéhez szükséges teendőkről egyeztessünk.

Fontos, hogy a játék végét követő 90 naptári napig a feltöltött adatokat tartalmazó blokkot/blokkokat sértetlen és jól olvasható állapotban őrizd meg.

 

Szólj hozzá!

Vapiano – frissítő nyeremények várnak rád: a játék szeptember 15-ig tart

Shell nyereményjáték – nyerj a Red Bull-lal: a játék augusztus 31-ig tart