in

Nescafé nyereményjáték – a játék november 30-ig tart!

Hirdetés

Nescafé nyereményjáték – a játék november 30-ig tart!

Vásárolj bármilyen NESCAFÉ® Classic, Black Roast, Brasero vagy Crema üveges terméket a promóció ideje alatt, töltsd fel a blokkod adatait és tudd meg azonnal, hogy tiéd lett-e a napi 9 db Samsung nyeremény egyike!

Feltöltéseddel automatikusan indulsz a heti nyeremény és a főnyeremény sorsolásán is! Kérjük, a vásárlást igazoló blokkot őrizd meg, mert az a nyeremény átadásának a feltétele!

A játékban kizárólag a megvásárolt termékek egyértelmű beazonosítására alkalmas blokkok vehetnek részt!

Első kódfeltöltésedet követően töltsd ki kérdőívünket és indulj a napi 2 db limitált kiadású Nescafé® bögre egyikéért is!

A PROMÓCIÓ ÉS A KÓDFELTÖLTÉS IDŐTARTAMA: 2021. OKTÓBER 1. 10:00 – 2021. NOVEMBER 30. 17:00
FŐNYEREMÉNY-SORSOLÁS IDŐPONTJA: 2021. DECEMBER 8. 14:00

HOGYAN JÁTSZHATOK?

Vásárolj 2021. október 1. 10:00 – november 30. 17:00 között bármilyen NESCAFÉ® Classic, Black Roast, Brasero vagy Crema üveges terméket!

Töltsd fel a blokkod vagy az online számlád adatait és indulj az értékes napi és heti nyereményekért, valamint a főnyereményért! Az első feltöltésed során regisztrációra is szükséged lesz. A sikeres regisztrációt követően az e-mail címed alapján a rendszer minden további feltöltés során automatikusan beazonosít majd, így regisztrációd a játék végéig érvényes marad.

Amennyiben feltöltéseddel napi nyereményt nyertél, arról a kódfeltöltést követően azonnal értesítünk a regisztrációkor megadott e-mail címen. Ne feledd, már egy feltöltéssel automatikusan indulsz a heti nyeremények és a főnyeremény sorsolásán is! Tölts fel több kódot és szerezz több esélyt a nyereményekre!

Első kódfeltöltésedet követően töltsd ki kérdőívünket is és indulj a napi 2 db limitált kiadású NESCAFÉ® bögre egyikéért is!

Bővebb – Nescafé nyereményjáték

Szólj hozzá!

Kinley nyereményjáték 2021 – Nyerj stílusosan a Kinley-vel! A játék február 14-ig tart!

Nescafé nyereményjáték kódfeltöltés – a játék november 30-ig tart!