in ,

Nagyszerű játék a Barátok Közt kedvelőinek

Itt a lehetőség, nyerj stúdiólátogatást a Barátok köztbe!

Mától indul az a fantasztikus kvízjáték, melynek a főnyereménye nem más, mint, hogy kísérőiddel egyetemben bepillanthatsz a Mátyás király tér lakásaiba, a Rózsa bisztróba és még számtalan izgalmas forgatási területre. Hogy mit kell tenned? Mutatjuk!

A Barátok közt készítői úgy döntöttek, meglepik a rajongókat, és egy izgalmas játékra invitálja őket. A kvíz során tesztelhetik majd a sorozattal kapcsolatos tudásokat, emellett olyan nyereményre számíthatnak, melyről eddig csak álmodhattak.

Mától kezdve (2016.11.28.) öt napon keresztül, minden hétköznap az adás után a sorozat aznapi részéből felteszünk egy kérdést, amire másnap délig tudsz válaszolni. Az aktuális kvízkérdéseket a Barátok közt Facebook-oldalán olvashatjátok majd.

A helyesen válaszolók közül hétfőn (2016.12.05.) fogjuk kihirdetni azt a három szerencsést, akik december 7-én két kísérőjükkel bepillantást nyerhetnek a Barátok közt varázslatos stúdiójába.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Itt a lehetőség, nyerj stúdiólátogatást a Barátok köztbe!

Tehát mit is kell tenni?

Mától kezdve öt napon át nézni a sorozatot, az adás végén felmenni a Barátok közt Facebook-oldalára, kattintani a kérdéshez tartozó linkre, regisztrálni az oldalon és válaszolni az adott kvízkérdésre. Ne felejtsétek el, hogy csak másnap délig van lehetőség a válaszadásra!

Szólj hozzá!

Nyerd meg Koncz Zsuzsa dedikált CD-jét

Játssz és nyerj parfümöt