in

Nagykarácsony sorsjegy 2023 – ár, infok, nyeremény

Nagykarácsony sorsjegy 2023 – ár, infok, nyeremény

A sorsjegyen 5+1 játék található.

A játékmezőket letakaró réteg ledörzsölése után állapítható meg, hogy a sorsjegy nyertes-e.

Az első játékban a kaparófelület ledörzsölése után egy sorban 2 azonos számot kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. A kaparófelület alatt 2 azonos szám megtalálása esetén a játékos nyereménye az adott sor mellett elhelyezkedő „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A második játékban a kaparófelület ledörzsölése után akkor ér el nyereményt a játékos, ha egy sorban az „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatti szám nagyobb, mint az „ÜNNEPI SZÁMOK” kaparófelület alatti szám. Ebben az esetben a játékos nyereménye az adott sor közepén található „NYEREMÉNY” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A harmadik játék két játékmezőből áll, amelynek egyike az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK”-at tartalmazza, és teljesen el van rejtve a kaparófelület alatt. A másik, alatta elhelyezkedő, karácsonyfát ábrázoló játékmező hat sorból áll, amelyek mindegyike szimbólumokat tartalmaz. Az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” játékmező fedőrétegének ledörzsölését követően összesen 14 szimbólum válik láthatóvá. Ezeket a szimbólumokat kell megtalálni és bejelölni a fedőréteg lekaparásával az alatta elhelyezkedő, hat sorból álló karácsonyfát ábrázoló játékmezőben.

Nyertes az a sorsjegy, amelyen a játékos az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával a karácsonyfát ábrázoló játékmező egy sorában az összes szimbólumot be tudja jelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ezen sor elején feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Akkor is nyertes a sorsjegy, ha a játékos az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával a karácsonyfát ábrázoló játékmező egy sorában egy szimbólumot sem tud bejelölni. Ebben az esetben a játékos nyereménye az ezen sor végén feltüntetett – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Annak, ha a játékos a harmadik játékban – az előírttól eltérően – nemcsak az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOKKAL” megegyező szimbólumokat kaparja le, hanem akár a karácsonyfát ábrázoló játékmezőt fedő teljes fedőréteget, a nyereményjogosultság szempontjából semmilyen következménye nincs.

A negyedik játékban a kaparófelület ledörzsölése után 3 azonos összeget kell találni ahhoz, hogy nyereményt érjen el a játékos. 3 azonos összeg megtalálása esetén a játékos nyereménye a – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

Az ötödik játékban a kaparófelület ledörzsölése után a játékosnak a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő mennyiségű angyal szimbólumot kell találnia ahhoz, hogy nyereményt érjen el. A különböző mennyiségű angyal szimbólumhoz tartozó nyereményösszeg a játék alatt elhelyezkedő NYEREMÉNYTÁBLÁBAN található meg. A játékos nyereménye az ebben a NYEREMÉNYTÁBLÁBAN található, adott számú megtalált angyal szimbólumhoz tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

A Bónuszjátékban a kaparófelület ledörzsölése után a 3 szám összege pontosan 24 kell, hogy legyen ahhoz, hogy a játékos nyereményt érjen el. Ebben az esetben a játékos nyereménye 7 000 Ft.

Fentiek alapján nem nyertes a sorsjegy, amennyiben a játékos az első játékban egy sorban sem talál 2 azonos számot, a második játékban egyik sorban sem nagyobb az „ÖN SZÁMAI” kaparófelület alatti szám, mint az „ÜNNEPI SZÁMOK” kaparófelület alatti szám, a harmadik játékban a karácsonyfát ábrázoló játékmező hat sorának egyikében sem található olyan sor, amelynek az összes szimbóluma bejelölhető az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával, valamint a karácsonyfát ábrázoló játékmező hat sorának egyikében sem található olyan sor, amelyben az „ÜNNEPI SZIMBÓLUMOK” kaparófelület alatt található szimbólumok felhasználásával egy szimbólum sem jelölhető be, a negyedik játékban nem talál 3 azonos összeget, az ötödik játékban nem talál a NYEREMÉNYTÁBLÁNAK megfelelő mennyiségű angyal szimbólumot, a Bónuszjátékban a kaparófelület alatti 3 szám összege nem pontosan 24.

Október 27-étől ismét elérhetővé vált az időszakos, limitált kiadású Nagykarácsony sorsjegy, melynek megvásárlásával a játékosok egy jó ügyet is támogathatnak. A Szerencsejáték Zrt. a sorsjegy bevételeinek egy részéből – a 2017-ben indult „A játék összeköt!” program keretein belül – akadálymentes, befogadó játszóterek építését támogatja. Az országos kezdeményezés révén 2017 óta már 25 olyan befogadó játszótér épült Budapesten és vidéken, ahol ép és fogyatékossággal élő gyermekek a közös játék élményein keresztül ismerhetik meg egymást és válhatnak elfogadó felnőtté.

A „Játék összeköt’” programról további információ a következő linken érhető el: https://rolunk.szerencsejatek.hu/hu/a-jatek-osszekot

Szólj hozzá!

Kik nyerték a a Nyerő Páros 2023-at? Íme a válasz!

Kiskarácsony sorsjegy 2023 – ár, infok, nyeremény