in

Nagykarácsony kritika – ezeket ajánljuk olvasásra!

Hirdetés

Nagykarácsony kritika – ezeket ajánljuk olvasásra!

Nagykarácsony, rendezte: Tiszeker Dániel, szereplők: Ötvös András, Zsigmond Emőke, Rujder Vivien, magyar romantikus vígjáték, 109 perc, 2021., 12 éven aluliaknak nem ajánlott!

Vásárfia, vásárlánya

Mit kezdjen a parancsnok egy felszarvazott tériszonyos tűzoltóval? Elküldi a karácsonyi vásárba, ahol jól becsajozhat. A dolog persze nem ilyen egyszerű, hosszú út vezet a boldogsághoz, csak ne felfelé kelljen menni.

karácsony sokunk számára egy kötelező dolog, amit le kell tudni, hogy aztán újra többé-kevésbé normális életet tudjunk élni. Nem szép dolog ilyet állítani, de most úgyis egymás között vagyunk, igazán lehetünk őszinték. Ma is úgy tartják, hogy a szeretet ünnepe, pedig egyszerűen csak arról van szó, hogy a definíciója már régen nem követi azt, amiről éppen szól. Most éppen az akciókról, a kuponokról, az idegbajról és egymás túllicitálásáról. Mindezt persze maszkban. Karácsony előtt jönnek a karácsonyi filmek is, amik ugyancsak arról szólnak, hogy szeressük egymást, mert az jó. Kit érdekel, hogy erre ott van az egész év? – írja a hetediksor.hu

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

Íme a teljes hetediksor.hu anyag Nagykarácsony kritika

Miközben a Netflix szakmányban gyártja a karácsonyi romantikus vígjátékokat, a mozikból lassan kikopni látszik a műfaj. Ilyen szempontból tökéletes időzítéssel érkezett Tiszeker Dániel filmje, a Nagykarácsony, ami csodás fricska a sebzett férfiegónak, és egy teljesen fogyasztható romantikus vígjáték. – írja az nlc.hu

Kritika a Nagykarácsony című filmről

Oltogató poénok, nem lobbanó szerelem – Nagykarácsony

Nagykarácsony nem akar több lenni annál a cukros romantikus vígjátéknál, mint amire a néző vágyik.

Nevezhetjük ezt jó pontnak, és akármennyire is vannak részek, ahol bőven lehetne fejlődnie, ez valószínűleg senkit nem fog érdekelni. – indul a filmtekercs anyaga.

A teljes Filmtekercs írás itt olvasható: Nagykarácsony kritika

The post Nagykarácsony kritika – ezeket ajánljuk olvasásra! appeared first on Retromuzsika.hu.

Szólj hozzá!

A Gucci-ház kritika: ezek ajánljuk elolvasásra

Hány éves Gyarmati Gábor? Íme a válasz!