in

Nagy-Szín-Pad!: Freddie koncertjével folytatódik a verseny

Freddie koncertjével folytatódik a Nagy-Szín-Pad! tehetségmutató verseny kedd este a fővárosi Akvárium Klubban – hangzott el az M1 aktuális csatorna műsorában.

Borcsik Attila, a Petőfi Rádió zenei szerkesztője elmondta: az április 23-án indult rendezvényen 12 hazai előadó méri össze tudását, május 4-ig minden este mást láthat a közönség a színpadon. A legjobb három produkciót felvonultató döntő május 15-én lesz az Akvárium Klubban.

A versenyre eredetileg több mint 50-60 együttest neveztek, amelyek közül egy csaknem száz tagú szakmai grémium választotta ki az elődöntősöket. Idén először a közönség szavazatai mellett egy 25 tagú zsűri is értékeli a 12 előadót – fűzte hozzá Borcsik Attila, aki szerint Freddie karrierje esetében vízválasztó lehet a keddi koncert.

A VOLT Produkció, a Sziget Szervezőiroda, a Petőfi Rádió és a Petőfi TV idei közös tehetségmutatóján Freddie (Fehérvári Gábor Alfréd) mellett a Bagossy Brothers Company, a Bohemian Betyars, az Esti Kornél, a Fran Palermo, a Mangooz and the Magnet, a Marge, a Passed, a Run Over Dogs, a SuperStereo, a Szabó Benedek és a Galaxisok, valamint a Zaporozsec vesz részt.

Borcsik Attila a műsorban úgy fogalmazott: a verseny célja, hogy a már bizonyos sikereket elérő együttesek bizonyíthassák, megérettek a nagyszínpadra. A Nagy-Szín-Pad! végső győztese az MTVA felajánlásaként Magyarországot képviselheti a 2017-es groningeni Eurosonic Festivalon.

Szólj hozzá!

Freddie: “hálásan állunk ki elétek a színpadra”

Freddie: “Ez nagyon nagy segítség nekem”