in , ,

Nagy Keresés Napja 2015: nyerj lakást

Hirdetés

Idén is lesz Nagy keresés napja: játssz és nyerj lakást.

A rendezvény hivatalosan meghirdetett időszaka 2015-ben: 2015. július 09. – augusztus 29. között. Az esemény zárónapja – A Nagy Keresés Napja 2015-ben: 2015. augusztus 29-én 10-18 óra között. Az országos szervezésű rendezvény helyszíne 2015-ben: Budapest, HUNGEXPO

A jogtulajdonosok tervei szerint a 176 országra kiterjedő elsőbbségi jogot is magába foglaló, nemzetközi jogvédelmet élvező „A Nagy Keresés Napja” rendezvény minden évben megrendezésre kerül Magyarországon. A rendezvény első, bemutatkozó éve 2013-ban volt.

2014-ben a Nagy Keresés Napján (2014. augusztus 30.) a Budapesti Vásárközpontban (Hungexpo) egy új, berendezett budapesti garzon társasházi öröklakás kulcsát kellett a keresésre jelentkező közel tizenötezer ember közül valakinek megtalálnia. A 36 perces keresés végén a lakáskulcsot egy albérletben élő óvodapedagógus, Rózsa Ágnes találta meg. Rózsa Ágnes ma egy berendezett öröklakás boldog tulajdonosa.

A 2015. évi mindenki számára nyilvános és egyben ingyenes rendezvényt meghirdető, az országos szervezésű rendezvénysorozat valamennyi költségét – ideértve a nyeremények költségeit is – magukra vállaló, a hazai és nemzetközi gazdasági életben kiemelkedő elismertséggel bíró cégek egymással szorosan összefogva valamennyien a rendezvény egyenrangú partnerei.

Budapest 2015. évi legnagyobb nyilvános és mindenki számára ingyenes rendezvényének fővédnöke várhatóan 2015-ben is a magyar főváros főpolgármestere Tarlós István lesz!

A Nagy Keresés Napjának támogatói: Hungexpo, Mapei, Ravak, Taképszolg, OTP Bank, Union Biztosító, Gablini, Mitsubishi, Segafredo, PreVital, Style&Home, Ravak, Rigips Saint-Gobain, P&P, Rákossy Glass … .

A rendező cégek előzetes döntése szerint 2015-ben a Nagy Keresés Napján két keresési vetélkedőre kerül sor. A délelőtti Nagy Keresésen egy kétszemélyes luxusutazást jelképező kis földgömböt kell majd megtalálni a keresésre regisztráltaknak, míg a nap záró programjaként ismét egy lakáskulcs lesz a cél. A kulcs 2015-ben is egy budapesti garzon öröklakás végleges tulajdonosának kiválasztását segíti majd!

A Keresés Napja bizonyítja, hogy álmok, csodák léteznek, de nekünk is segítenünk kell, hogy valakire rátaláljon!

Nyeremények

A rendező cégek előzetes döntése szerint 2015-ben a Nagy Keresés Napján két keresési vetélkedőre kerül sor.

A délelőtti Nagy Keresésen egy kétszemélyes luxusutazást jelképező kis földgömböt kell majd megtalálni a keresésre regisztráltaknak, míg a nap záróprogramjaként ismét egy lakáskulcs lesz a cél.

A kulcs 2015-ben is egy budapesti garzon öröklakás végleges tulajdonosának kiválasztását segíti majd!

Regisztráció
Játékszabály

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

hatos lottó nyerőszámok

Hatos lottó nyerőszámai és nyereményei – 32. hét: 2015.08.09.

Nyári nyerőhetek a Tchibo-nal