in

Mytuborg.hu: Tuborg hűségprogram ajándékokért

Hirdetés

Zajlik a Tuborg hűségprogram ajándékokért.

A Játék időtartama: folyamatos. A Szervező fenntartja magának azt a jogot, hogy bármikor, előzetes bejelentés és indoklás nélkül a Játék szabályait módosítsa, illetve a Játék működtetését részben vagy teljes egészében, tetszőleges időtartamra felfüggessze vagy befejezze. A Szervező ebben az esetben is köteles gondoskodni a Játékosok által már összegyűjtött pontok beváltásáról. A Játék ajándékait a Szervező biztosítja. Az ajándékok pénzre át nem válthatók. Az ajándékhoz tartozó SZJA-fizetési kötelezettséget, valamint az ajándékok postázási költségét a Szervező viseli.

Pontgyűjtési lehetőség:pontokat a www.mytuborg.hu oldalon regisztrált felhasználók, a www.mytuborg.hu oldalra történő bejelentkezést követően gyűjthetnek: – regisztráció: 1 pont – hírlevélre történő feliratkozás: 1 pont – szavazás a MyTuborg DJ versenyen: 1 pont/szavazat

Alább megnevezett Tuborg termékek 1 három hónapnál nem régebbi, magyar nyelvű, kizárólag magyarországi kereskedelmi forgalomból származó blokkjain szereplő AP kód2 , tranzakciós szám 3 és a vásárlás időpontjának feltöltése, valamint blokk fényképének feltöltése.

A kapott pontszám termékfüggő.

Tuborg Green 0,33 l üveg 20 pont
Tuborg Green 0,5 l doboz 10 pont
Tuborg 4 pack 40 pont

AP kód feltöltése: a Regisztráció során megadott adatokkal a Játékos bejelentkezik az oldalra, és az erre a célra kijelölt internetes felületen keresztül (a www.mytuborg.hu weboldalon) feltölti a kizárólag magyar nyelvű, magyarországi kereskedelmi forgalomból származó nyugtán (továbbiakban: a Blokk) található AP kódot, tranzakciós számot valamint a blokkról feltölt egy jól azonosítható (fény)képet az oldalra, feltölti a vásárlás pontos dátumát, idejét (óra:perc), üzlet nevét és városát.

A Tuborg Colors promócióban részt vevő Tuborg Green 0,33 l üveges termék esetén feltölti a termék kupakjában található egyedi kódot. Három hónapnál régebbi dátumú blokkokat, illetve az ezeken található AP kódokat nem áll módunkban elfogadni.

Az összegyűjtött pontokat a játékos a következő ajándékokra válthatja be:
Tuborg sapka 200
Tuborg póló 400
Tuborg hátizsák 440
Tuborg bluetooth minihangszóró 560
Tuborg BBQ hűtőtáska 940
Tuborg fejhallgató 1200

A Játék kezdete: 2015. május 26. 11:00. A Játék időtartama: folyamatos

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Zajlik a Blikk új játéka: a Pont ez kell!

Konyhafőnök 2016 – íme a döntősök mezőnye