in

Moments nyereményjáték – nyerj gépkocsit: a játék december 3-ig tart

Hirdetés
Hirdetés

Moments nyereményjáték – játssz és nyerj gépkocsit.

Vásárolj egy MOMENTS szeletet: keresd az őszi promóciós matricával (kék autós) ellátott Moments szeleteket, és nézd meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje.

Regisztrálj a MOMENTS nyereményjátékán: a regisztráció menüpontra kattintva, hozd létre a saját MOMENTS fiókodat, vagy regisztrálj Facebookkal. Ha a játék során te leszel az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott címre fogjuk küldeni a nyereményedet (regisztráció után keresd a megerősítő emailt a postaládádban – nézd meg a „spam” és „promóciók” mappát is).

Töltsd fel a csomagolásban található kódot: miután regisztráltál, lépj be a felhasználóneved & jelszavad segítségével, majd töltsd fel a csomagolásban talált kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, a Škoda Fabia-ért! Sőt, tölts fel egy újabb kódot és növeld az esélyeidet.

Startolj rá a garantált nyereményekre: mert minden 50. és 100. kódfeltöltés után ajándék jár.

A nyereményjáték időtartama, promóciós időszak: 2017.09.11, 00:01– 2017.12.03., 23:59

Nyeremények: 

a játék időtartama alatt, nyerő időpontos mechanizmus alapján, kiosztásra kerül

hetente 1 db SJCAM SJ7 STAR akciókamera

havonta 1 db 150.000 Ft értékű Wellness hétvége az Avalon Resort & Spa Családbarát Luxus Hotelbe (Miskolc, Iglói u. 15, 3519)

fődíj: 1 db Škoda Fabia Ambition 1.0 75 5-ajtós személygépkocsi

Továbbá, 

Garantált nyeremény jár minden 100 db érvényes kód feltöltése után, függetlenül attól, hogy nyertes volt-e a feltöltés vagy sem:

  • Egy mini karton (20db) Moments ostya (választható ízben, akár vegyesen is)

A Szervező a Játékos játékra történő regisztrációja során megadott postacímre megkísérli a garantált terméknyereményt kézbesíteni, a nyerést követő 60 naptári napon belül. Amennyiben a kézbesítés sikertelen volt, úgy a regisztráció során megadott telefonszámon 3 alkalommal kísérli meg a Szervező felvenni a nyertessel a kapcsolatot, majd további két alkalommal a megadott e-mail címen.

Garantált nyeremény jár minden 50 db érvényes kód feltöltése után, függetlenül attól, hogy nyertes volt-e a feltöltés vagy sem:

  • 30% árengedmény az IDC Hungária Zrt. online webshopjából kiválasztott teljes kosárértékből. A webshop itt érhető el: http://www.idchungaria.hu/uj-termekek
  • A kedvezmény érvényesítéséhez, a kuponkódot be kell írni a webshop felületén erre a célra kialakított mezőbe. Egy kuponkódot egy vásárlás alkalmával lehet érvényesíteni, nem kereskedelmi mennyiségű vásárlás esetében.
Várjuk a kommentedet!

Spar – itt a Fino nyereményjáték: a játék december 6-ig tart

Posta nyereményjáték – Nyerj 1+1 milliót csekkbefizetéssel! A nyertesek névsora