in

Moments nyereményjáték 2020 – minden 5. nyer – a játék május 15-ig tart!

Hirdetés

Moments nyereményjáték 2020 – minden 5. nyer – a játék május 15-ig tart!

Vásárolj Moments szeletet:

Keresd a tavaszi promóciós (piros Vespa robogós) csomagolású Moments szeleteket, és nézd meg milyen kódot rejt a csomagolás belseje

Ha „TERMEKET NYERTEL!” feliratot találsz, a hivatalos beváltóhelyek bármelyikén a csomagolást egy újabb Moments szeletre cserélheted! A beváltóhelyek listáját [itt] találod!

Moments nyereményjáték 2020

Ha kódot találsz a csomagolásban, a következőt kell tenned:

  • Regisztrálj a kódfeltöltéshez: a regisztráció menüpontra kattintva, hozd létre a saját MOMENTS profilodat, vagy regisztrálj Facebookkal. Ha a játék során te leszel az egyik szerencsés nyertes, az itt megadott postacímre fogjuk küldeni a nyereményedet.
  • Töltsd fel a csomagolásban található kódot: miután regisztráltál, lépj be a felhasználóneved és jelszavad segítségével, majd töltsd fel a csomagolásban talált kódot. A rendszer azonnal jelzi, ha a szerencsések egyike vagy! De ha nem nyertél, akkor se szomorkodj, mert továbbra is versenyben vagy a fődíjért, a vagány Vespa robogóért!
  • És ne feledd! Növeld az esélyeidet, tölts fel újabb kódokat, hogy megnyerd meg a fődíjat vagy az értékes ajándékok egyikét!

A nyereményjáték időtartama, promóciós időszak: <b>2020. 02. 15., 00:01 – 2020. 05. 15., 23:59

Fődíj: Vespa robogó

Havonta: 1db Xiaomi M365 elektromos roller

Hetente: 1db Páros fesztivál napijegy

 

Szólj hozzá!

Nyerj fociélményt otthonra!: Gillette – Auchan: A játék május 20-ig tart!

Total motorolaj nyereményjáték – Nyerj wellnesshétvégét! A játék május 15-ig tart!