in

MOL játék blokk feltöltés ingyen

Hirdetés

Tankolj és nyerj – Tankolásod árának többszörösét – MOL játék blokk feltöltés ingyen.

Tankolj speciális EVOTECH formulával téliesített, prémium üzemanyagot! Most Tiéd lehet tankolásod árának akár ötszöröse, vagy a fődíjunk, egy Jeep Wrangler!

MOL nyereményjáték – Tankolj speciális EVOTECH formulával téliesített, prémium üzemanyagot! Most Tiéd lehet tankolásod árának akár ötszöröse, vagy a fődíj, egy Jeep Wrangler!

Egy Pályázat kizárólag egy (1) számviteli bizonylat adatait tartalmazhatja; illetve egy vásárlást igazoló számviteli bizonylat a Nyereményjátékban csak egyszer vehet részt. A Nyereményjátékban a 2020. december 1. és 2021. február 28. között történt vásárlásokhoz tartozó nyugtákkal lehet részt venni.

Játékos minden feltöltött vásárlás után visszaigazolást kap a kódfeltöltést követően a weboldalon arról, hogy sikeres vagy sikertelen volt a kódfeltöltése.

Sorsolás menete: A Nyereményjátékban minden Játékos érvényes kódfeltöltéseivel (Pályázataival) vesz részt. Amennyiben a Játékos extra eséllyel vesz részt, akkor ő további egy (1) eséllyel (Pályázattal) is fog rendelkezni.

Info itt . MOL játék blokk feltöltés ingyen

Szólj hozzá!
Góltotó kitöltése - így játssz!

Góltotó kitöltése – így játssz!

Joker 2021 – 4. hét: íme a január 30-ai Joker szám