in

Mobilfox visszaküldés – infok itt!

Mobilfox visszaküldés – infok itt!

“Hogyan történik a termék visszaküldése és a pénzvisszafizetési garancia?

Mi csakis elégedett, mosolygós vásárlókat szeretnénk, ezért kockázatmentesen rendelhetsz tőlünk! A csomag átvételétől cégünk 30 napos pénz-visszafizetési garanciát vállal, ha a termék nem nyerte el a tetszésedet, vagy ha nem vagy megelégedve vele. Amennyiben 30 napon belül jelezted, hogy nem vagy elégedett a tokkal, ügyfélszolgálatunk a számodra megfelelő napon küld egy futárt a csomagért.

Kérjük, hogy zárt csomagolásban készítsd elő a Mobilfox tokot és annak minden tartozékát, mert így tudod átadni a futárnak. Fontos, hogy csak olyan terméket tudunk visszavenni, amit nem használtál, ezért kérjük, hogy a rendelés kézhezvételét követően azonnal jelezd nekünk, ha nem vagy elégedett a rendeléssel. Ügyfélszolgálati munkatársunk több képet is kérni fog a termékről, hogy megbizonyosodjon a termék állapotáról.

Az általad visszaküldött csomagot a beérkezést követően megvizsgáljuk és amennyiben jogosnak találjuk a kérést, egy helyesbítő számlát állítunk ki és megkezdjük a termék árának visszatérítését. Abban az esetben, ha utánvéttel fizettél a futárnak, kérjük, küldd el számunkra azt a bankszámlaszámot és pontos nevet, amire a visszautalást szeretnéd.

Amennyiben az oldalunkon kártyával fizettél (SimplePay), úgy azon a rendszeren keresztül fogjuk visszatéríteni az összeget. A pénzösszeg visszafizetését 7 napon belül intézik a kollégák.” – áll a Mobilfox tájékoztatójában.

Bővebb: Mobilfox visszaküldés

A Mobilfox visszaküldés – infok itt! bejegyzés először a Spórolj naponta! oldalon jelent meg.

Szólj hozzá!

Csio Budapest 2022 – infok itt!

Palatinus strand – online jegyek itt