in

Miss Universe Hungary 2015: nézd élőben a döntőt

Június 6-án a TV2 nézői élőben követhetik a Miss Universe Hungary szépségkirálynő választást. Az Erkel Színházból közvetített versenyen sztárfellépők színesítik a show-t.

Czippán Anett és Szabó Kimmel Tamás vezetésével június 6-án 21 órától a TV2-n élőben lesz látható a Miss Universe Hungary szépségkirálynő választás.

A műsorban a főszerep természetesen a lányoké lesz, de neves énekesek is gondoskodnak majd a nézők szórakoztatásáról. A fellépők között lesz többek között Radics Gigi, a Rising Starból ismert Fehérvéri Gábor Alfréd és Gondi Helén, Nika, Pély Barnabás és Szabó Kimmel Tamás is.

A döntő rendhagyó színpadképe sem a szépségversenyek standard-jeire épül. A legprofibb technikai elemeket vetik be a látvány és a hangulat fokozására: Vajna Tímea 220 négyzetméteres led-falat és különleges kifutót álmodott meg, amelynek vége a zsűrihez vezet.

A neves szakemberekből és hírességekből álló zsűri a műsor folyamán kiválasztja az öt legszebbnek tartott lányt, de a végső döntést a közönség hozza meg. A legtöbb szavazatot begyűjtő lány lesz a királynő, azaz Miss Universe Hungary. A nézők az erre a célra létrehozott muh.hu oldalon adhatják le a voksukat az élő adásban bejelentett időponttól kezdődően.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A show megvalósításához 130 ember munkája járul hozzá.
– 2015 a fény éve, épp ezért minden szempontból a csillogást szerettük volna hangsúlyozni, ezzel is kiemelve az Erkel Színház adottságait, illetve pompáját formába önteni a látványtervező és a koreográfus segítségével. A lányok gyémánt kiegészítőket viselnek majd az est folyamán, s mivel több millió forintot érő ékszerekről van szó, kiemelt biztonsági szolgálat vigyázza majd őket, akárcsak a gyémánt koronát – mondta Vajna Tímea, a szépségverseny tulajdonosa.

Miss Universe Hungary – 2015. június 6. 21 órától élőben a TV2-n

Szólj hozzá!

Juventus-Barcelona BL-döntő: livestream, online közvetítés

Kenó nyerőszámok 23. hét, június 6-i