in

Miss Universe Hungary 2015: Nagy Nikoletta lett a királynő

Hirdetés

Június 6-án nagyszabású showműsorban választották meg az Miss Universe Hungary idei győztesét. A legfontosabb, végső döntést a nézők hozták meg: a zsűri által legszebbnek ítélt 5 lány közül a nézői szavazás győztese kapta a koronát és a mesés ajándékokat.

A TV2 június 6-án élőben közvetítette a show-t az Erkel Színházból.

A Miss Universe Hungary két műsorvezetője Czippán Anett és Szabó Kimmel Tamás voltak, ám az est legfontosabb szereplői természetesen a döntősök. Ők hetek óta készültek, hogy az élő adásra a legjobb formájukban mutathassák meg magukat a zsűrinek és a nézőknek. A táborban szigorú edzéstervet követtek és mindenki személyre szabott diétát tartott, hogy csúcsformába legyen a szombati adásra.

A neves szakemberekből és hírességekből álló zsűri a műsor folyamán kiválasztotta az öt legszebbnek tartott lányt, azaz Kis Barbara, Kónya Petra, Pótári Laura, Tarjányi Zsófia, Nagy Nikoletta.

A legtöbb szavazatot begyűjtő lány, Nagy Nikoletta. lett a királynő, azaz Miss Universe Hungary. A nézők az erre a célra létrehozott oldalon adhatták le a voksukat az élő adásban.

Miss Universe Hungary 2015 végeredménye:

1. Nagy Nikoletta.
2.  Kónya Petra
3. Kis Barbara
4. Pótári Laura
5. Tarjányi Zsófia

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

Luxor nyerőszámai és nyereményei a 23. játékhéten

Labdarúgó BL Döntő: a Barcelona 3-1-re győzött