in

Miller Zoltán ma este 20:00-tól élőben válaszol

A Fáklya Rádió Cool-Túra című adásának következő vendége Miller Zoltán lesz, akit bár nem kell bemutatni szinte senkinek, azért Biró Zsolt műsorvezető biztosan olyan beszélgetéssel vár mindenkit május 23-án este 8 órakor, amiből még rengeteg érdekesség kiderül a művészről. Ne hagyjátok ki most sem!

A kis Zoli mondhatni zenei csillagzat alatt született, hiszen szülei ismert és elismert operaénekesek voltak: Édesanyja Dodránszky Zsuzsanna, édesapja pedig Miller Lajos. A tehetséget tehát volt kitől örökölni a srácnak, akkor is, ha egy kicsit „vadócabb” felfogásban közelítette meg a muzsika világát: a gimnáziumi évei alatt ugyanis Ördögfiókák néven rockzenekart alapított. A 80-as évek nagy rockzenekarainak feldolgozásait nyomták, ám a műsorba már bekerült egy-egy Miller szerzemény is, amely megmutatta, hogy a srácnak van érzéke a zeneszerzéshez és a dalszöveg íráshoz is.

Vonzotta a színpad másként is, így a Gór Nagy Mária Színitanoda növendéke lett. Első jelentősebb szerepét is itt kapta: az Arany János Színházban hatalmas sikerrel bemutatott Grease című musicalban Doddy szerepét formálta meg, pazarul. Leginkább a zenés műfajban érezte magát otthon, de prózai szerepeket is kapott. Az ismertséget a musicalek hozták el neki, számos társulatban mutatta meg magát, mint szabadúszó művész, sőt szerepelt Duisburgban is.

Az éneklés szeretete mindig is egyértelmű volt nála, s ennek ékes bizonyítéka, hogy 1995-ben Berkes Gáborral közösen megalapították az Emberek nevű formációt, s számos nagy slágerrel ajándékozták meg a rajongókat.

Miller Zoltán 1999-ben, mint az „év legjobb musical énekese” eMeRton-díjat kapott. 2004-ben az „év legnépszerűbb színésze” kategóriában vehette át a Súgó Csiga díjat. 2008-ban szólólemeze jelent meg.  Egy évvel később változás köszöntött be az életében, ami azt jelentette, hogy szinte teljesen megszakította a kapcsolatot a zenével és a színházzal. Döntését azzal indokolta, hogy úgy érzi, a közönséget egyre kevésbé sikerül emberi történetekkel lekötni, elvarázsolni. Kipróbálta magát a „civil” életben, üzleti vállalkozásba fogott, sőt, még egy amerikai multinacionális vállalat középvezetője is lett. Foglalkozott üzleti pszichológiával, life coachinggal is.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Persze teljesen nem tudott elszakadni a művészetektől és 2011-ben visszatért a színpadra, sőt egy évvel később már a Gór Nagy Mária Színitanodában tanított és Mahó Andreával közös esteket adott. Fia Dávid is továbbvitte a családi örökséget, remekül énekel és a színpad sem áll távol tőle, sőt műsorvezetőként is komoly sikereket ér el.

Miller Zoltán a legszebb férfikorban is aktív a színpadon, 50 éves jubileumi élőzenés koncertje az „Ami én vagyok” nevet kapta, s hatalmas érdeklődés mellett zajlik. Természetesen erről és minden más érdekességről is szó esik majd május 23-án este 8 órától a Fáklya Rádió Cool-Túra című adásában, ahol Biró Zsolt faggatja majd Miller Zoltánt!

Hallgassátok a Fáklya Rádió Cool-Túra című adását május 23-ám, este 8 órától www.faklyaradio.hu linkre kattintva, vagy akár nézzétek élőben a beszélgetést a twitch.tv/faklyaradio oldalon. Higgyétek el, most is hiba lenne kihagyni!

Szólj hozzá!

Napi Mázli nyerőszámok fríss – íme a május 22-ei sorsolás eredménye

Miért válasszuk az Invisalign fogszabályozót?