in

Mikor kezdődik az Ázsia Expressz 3? Ezt tudjuk jelenleg!

Hirdetés

Mikor kezdődik az Ázsia Expressz 3? Ezt tudjuk jelenleg!

Hamarosan indul az Ázsia Expressz harmadik évadának forgatása

Újabb évaddal jelentkezik Ördög Nóra műsorvezetésével a TV2 népszerű utazós kaland-realityje, az Ázsia Expressz. A sztárpárokra ezúttal is kemény kihívások várnak, izgalmas feladatokban és embert próbáló kalandokban nem lesz hiány. A harmadik széria szereplőinek útja Jordánián, Törökországon és Grúzián át Üzbegisztánba vezet.

A TV2 idén újra műsorára tűzi az Ázsia Expressz-t. A nagy közönségkedvenc kaland-reality harmadik évada májusban forog Ördög Nóra műsorvezetésével. A stáb Jordániában, Törökországban, Grúziában és Üzbegisztánban rögzíti a széria legújabb epizódjait.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A nem mindennapi kalandra nyolc ismert páros vállalkozott azzal a céllal, hogy minden kihívást és akadályt letudva győztesen érjen célba a négy országon átívelő verseny végén, és hazavigye a 10 millió forintos fődíjat.

Nekivág az Ázsia Expressznek Gelencsér Tímea és legjobb barátnője, Balogh SzimiGáspár Győző és Gáspár BeaKirály Linda és Király Viktor; a ValMar, azaz Marics Peti és Valkusz Milán; az Exatlon Hungary All Star két Kihívója, Rozs Gergő és Kása AndrásMérai Kata és Gyebnár CsekkaNemazalany – Halastyák Fanni és párja, Szlépka Armand; valamint Kiss Ernő Zsolt, színész és felesége, Nyári Darinka.

Az, hogy a családi kötelék, a barátság vagy épp a szerelem mennyire segíti át a nehéz helyzeteken a hírességeket, még kérdéses. Az azonban biztos, néhány nap múlva mindenki elszántan indul útnak.

Ez a cikk Mikor kezdődik az Ázsia Expressz 3? Ezt tudjuk jelenleg! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

Dörmi nyereményjáték 2022 – Minden 5. nyer! A játék június 12-ig tart!

Tchibo nyereményjáték 2022 – pörgess a napi nyereményért! A játék június 12-ig tart!

...