in

Mi az etetőhajó? (És hogyan kell használni)

Az etetőhajók olyan kis távirányítású csónakok, amelyek a végszereléket és a horogcsalit egy adott pontra szállítják. A célpontjuk általában egy nehezen megközelíthető vagy távoli horgászhely, amelyet így a szárazföldről is el lehet érni, ennek az eszköznek köszönhetően.

A pontyhorgászat manapság rendkívül népszerű és nagyon is a technológiára összpontosít, rengeteg modern felszerelés került a piacra, és talált utat a partokra. Az etetőhajók tökéletes példái a pontyhorgászat legújabb technológiai hullámának, és sok horgász szeretne többet tudni erről a felszereléstípusról.

Mire használhatjuk az etetőhajót?

Ahogy a neve is mutatja, az etetőhajó a csali szállítására és a csali helyszínének egy adott pontjára történő szállítására szolgál.

A csali ebben a tekintetben bármit jelent az alapozó csalitól, a laza etetőanyagtól, a szemcséktől és a bojlitól kezdve egészen a horogcsaliig.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Tehát használhatja tisztán csalizási célokra és/vagy arra, hogy a horogcsalival együtt etetőanyagot és a végszerelékét is eljuttassa a tó bármely pontjára.

Sok horgász pusztán etetési célokra használja az etetőhajót, egyszerűen azért, mert így sokkal kényelmesebben és gyorsabban nagy mennyiségű etetőanyagot tud be juttatni a kívánt pontokra. Rengeteg olyan pontyhorgász is van, aki etetőhajóval küldi be a szerelékét is.

Ez utóbbinak van a legtöbb értelme az igazán nagy tavakon, ahol a távolsági horgászat az egyetlen lehetőség.

Még a legképzettebb pontyhorgászok is csak egy bizonyos távolságra tudják bedobni a szereléküket! Ha tehát a tervezett horgászhely távolsága nagyobb, mint ameddig Ön el tud dobni, akkor egy etetőhajó óriási segítségére lehet.

Hogyan működik az etetőhajó?

Az etetőhajók meglehetősen kifinomult technológiát használnak, amely azonban a mai piacon széles körben elérhetővé és meglehetősen megfizethetővé vált.

Lényegében az etetőhajót egy kézi rádiótávirányító segítségével navigálják, ami lehetővé teszi, hogy a megrakott csónakot gyakorlatilag bárhová elküldhessék egy adott helyszínen. Természetesen a különböző modellek eltérő jelzési hatótávolsággal rendelkeznek.

A legtöbb etetőhajónak vagy egy fő, vagy két tartályt tartalmaz. A tartályok, modelltől függően, néha még külön-külön is nyithatók.

A tartályok rakodókapacitása is eltérő a különböző modellek között. Egyes hajók csak kisebb mennyiségű takarmányt tudnak szállítani, míg mások egyszerre több kilogrammot is képesek kihordani.

Miután feltöltötte az etetőhajót etetőanyaggal és a szerelékkel, egyszerűen a vízbe helyezi, és a távvezérlő segítségével a kívánt horgászhelyre irányítja.

Milyen messzire mehetnek az etetőhajók?

A legtöbb etetőhajó távvezérlő hatótávolsága 300 és 500 m között van, a jelerősségtől, az akkumulátor teljesítményétől és a csónak és a távvezérlő közötti esetleges akadályoktól függően.

Melyek a legjobb csalicsónakok a piacon?

Az egyik legjobb ár / érték arányú etetőhajó a FishingLand által kínált etetőhajók. Ezek a modellek tökéletesen alkalmasak etetőanyag bejuttatására, végszerelék behúzására akár többnapos horgászaton is. Minden etetőhajóra jótállást vállalnak, szervízzel és alkatrészekkel rendelkeznek.

Szólj hozzá!

Konyhafőnök 10. évad 26. rész videa – nézd meg online

Plasztik kártya nyomtatás – precízen, gyorsan és egyszerűen