in

Meredith Wild – Rád kattanva 3. könyv pdf – Íme a könyv online!

Meredith Wild – Rád kattanva 3. könyv pdf – Íme a könyv online!

Blake Landon, a milliárdos befektető olyan férfi, akinek mindene megvan – mesés gazdagság, ellenállhatatlan sárm és Erica Hathaway szerelme. A pár többször is megjárta már a poklot, de amikor az élet könyörtelenül szétválasztotta őket, valahogy mégis mindig visszataláltak egymáshoz, szerelmesebben, mint valaha.
Erica még soha nem állt ennyire közel ahhoz, hogy kimondja a boldogító igent. Ám a végleges elköteleződés határán súlyos titokra bukkan Blake múltjából. Eltökélve, hogy kideríti, kicsoda Blake valójában, kinyit egy ajtót, amely olyan világba vezeti, ami még a lány legvadabb fantáziáit is felülmúlja…

Meredith Wild a New York Times és az USA Today bestsellerszerzője, díjnyertes regényeit több millióan olvassák világszerte. Meredith az egyetem elvégzése után sikeres vállalkozó lett, szabadidejében pedig megvalósította gyermekkori álmát, amikor megírta élete első regényét. Azóta könyvkiadót alapított, többek között a Calendar Girl erotikus könyv-sorozatot is ő indította el világhódító útjára.

Meredith Wild – Rád kattanva 3. könyv pdf – Íme a könyv online!

Ez a cikk Meredith Wild – Rád kattanva 3. könyv pdf – Íme a könyv online! először a Retromuzsika.hu. oldalunkon jelent meg.

Szólj hozzá!

K. M. Holmes – Miénk a pillana könyv pdf – Íme a könyv online!

Meredith Wild – Rád kattanva 4. könyv pdf – Íme a könyv online!