Megvan a Konyhafőnök 2015 győztese

Hirdetés
Hirdetés

A Konyhafőnök 2015 pénteki döntőjén Sass Dani és Orbán Ágnes mérkőzött meg.

Véget érte a Konyhafőnök második magyar szériája péntek este az RTL Klubon, melyben egy női és egy férfi versenyző mérkőzött meg a nyereményért.

A finalistáknak ezúttal is egy háromfogásos menüsor – előétel, főétel, desszert – elkészítése volt a feladatuk, amihez segítséget is kaptak korábbi versenytársaik személyében. A konyhafőnöki cím, a tízmillió forint és a trófea végül Ágié lett, aki az első női győztes a Konyhafőnök történetében.

“Amikor Zé kimondta a nevemet, mint győztest, az színtiszta öröm volt. Úgy, ahogy az elején terveztem, amiért megdolgoztam, az valóra vált. Én ezért jöttem és így megyek el, hogy ezt most el is viszem” – mondta Ági könnyek között a győzelme kihirdetését követően.

Bár Daninak a második helyet sikerült megszereznie, örül annak, hogy idáig jutott a versenyben.

“Furcsa, hogy azért küzdöttem minden nap, hogy a végén az én nevemet mondják ki. Ez nem így lett. Viszont az útravaló, amit a zsűritől, különösen a séftől kaptam, az talán még a díjtól is többet ér. Megismertem önmagam, nagyon sokat tanultam, egy percét sem cserélném el a versenynek, semmire” – mondta Dani.

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super