Megérkezett a Pénzlift sorsjegy

Megérkezett a Pénzlift sorsjegy

Hirdetés
Hirdetés

A Pénzlift sorsjegy egyszerű, de merőben új játékmenetével és 25 millió forintos főnyereményével a metropoliszok felhőkarcolóinak nyüzsgő világába repíti a játékosokat.

Március 29-től új sorsjeggyel bővült a Szerencsejáték Zrt. kínálata, amelyen az oszlopszerűen elhelyezkedő 6 játék együttesen egy neonfényben ragyogó épületet formáz, illeszkedve a nagyvárosi életérzéshez. A játékok az oszlopok alján, a START felirat feletti játékmezővel kezdődnek, és a nyeréshez az egyes oszlopokban felfelé haladva 5 darab „NYÍL” szimbólumot kell megtalálni.

Amennyiben egy „STOPTÁBLA” szimbólumot talál a játékos, úgy abban az adott játékban már nem érhető el nyeremény. A játék izgalmát fokozza, hogy egy sorsjegyen akár mind a hat „lifttel” el lehet érni egy-egy nyereményt.​

A lottótársaság 500 forintos Pénzlift elnevezésű újdonsága a 25 milliós főnyeremény mellett 10 darab 1 millió forintos és 940 millió forintnyi további nyereménnyel is várja a játékosokat.

Minden bizonnyal sokan teszik majd próbára szerencséjüket az új játékkal, hiszen a Szerencsejáték Zrt. tavalyi kutatásából kiderül: a magyar vásárlók szeretik a sorsjegyújdonságokat. A kaparós sorsjegyek 2018-ban az Ötöslottó után a második legnépszerűbb termékek voltak a játékosok körében.

A vásárlókra saját bevallásuk szerint nem igazán jellemző, hogy ajánlás alapján választanak sorsjegyet, ahogy a sorsjegy mérete, és a hozzá kapcsolódó akciók sem részei választásuknak. Általában ár alapján döntenek, vagy a már a jól bejáratott kedvenc sorsjegyüket szokták megvásárolni. Gyakran előfordul, hogy abból a fajta sorsjegyből vesznek újat, amivel korábban már nyertek.

Jöhetnek a hozzászólások