in ,

Kaszinó sorsjegy – akár 75 millió forintot is nyerhetsz!

Megérkezett! A Kaszinó sorsjeggyel akár 75 millió forintot is nyerhetsz!
Hirdetés
Hirdetés

Megérkezett, és április 6-tól megtalálható a Kaszinó sorsjegy, mely kiemelkedően magas, 75 millió forintos főnyereményt kínál megvásárlóinak.

Az új sorsjegy grafikája a western filmek világát idézi, felülete fényes, duplán kinyitható, és összesen 10 játékot kínál a sorsjegyek szerelmeseinek. A 75 milliós jackpot mellett rengeteg további nyeremény között található 8 db 10 millió és 25 db 1 millió forintos nyeremény.

Minden bizonnyal sokan teszik majd próbára szerencséjüket, hiszen a társaságunk tavalyi kutatásából kiderült: a magyar vásárlók nagyon szeretik a sorsjegyújdonságokat.

Az elmúlt évben a játékosok a legtöbbet a Buksza sorsjeggyel nyertek. Ha a 2017-ben eladott 24,5 millió darab Buksza kaparós sorsjegyet egymás mellé helyeznénk, akkor egy 4500 km-es utat alakíthatnánk ki, amin Európa 10 csodálatos fővárosát (Pozsony, Bécs, Prága, Berlin Amsterdam, Brüsszel, Luxemburg, Párizs, Madrid, Lisszabon) érintve jutnánk el Európa legnyugatibb pontjára, az évszázadokig világvégének gondolt Atlanti-óceán partján lévő Cabo da Roca kikötőbe.

Persze, aki most a Kaszinó sorsjeggyel esélyt ad a szerencséjének és megüti a főnyereményt, bármely európai fővárost is meglátogathatja. Sőt, a 75 millió forintos jackpotból egy amerikai útra is futhatja, ahol a szerencsés nyertes az egész vadnyugatot bebarangolhatja.

Játékinformációk – Kaszinó

Ár: 2 000 Ft
Főnyeremény: 75 000 000 Ft
Megjelenés: 2018. április 6.
Nyerési esély: 1: 3,01
Kibocsátott darabszám: 3 millió darab sorozatonként
Sorozat: 01, 02

Dörzsölje le a kaparófelületeket! A 3., 4., 5., 6., 7. és 8. játék eléréséhez a perforáció mentén nyissa ki a sorsjegy belsejében található két ablakot!

1. játék: Ha egy sorban az „Ön kártyája” nagyobb értékű, mint az „Osztó kártyája”, Ön nyert! Nyereménye az adott sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke. A Bubi, Dáma és Király kártya értéke 10, az Ász kártyáé 11.

2. játék: Ha a kaparófelület alatt 2 egyforma szimbólumot talál, Ön nyert 5 000 Ft-ot!

3. játék: Ha a kaparófelület alatt a „Nyerő számok” felirat alatti számok valamelyike megegyezik az „Ön számai” felirat alatti számok közül bármelyikkel, Ön nyert! Nyereménye az ehhez a számhoz tartozó – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

4. játék: Ha az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma kártyát talál, Ön nyert! A 3 egyforma kártyához tartozó nyeremény a nyereménytáblában található – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

5. játék: Ha a kaparófelület alatt egy dobásban az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő mennyiségű, egyforma értékű dobókockát talál, Ön nyert! Nyereménye a nyereménytáblában található, adott mennyiségű, egyforma értékű dobókockához tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

6. játék: Ha a kaparófelület alatt egy sorban, oszlopban vagy a leghosszabb átlók valamelyikében az ehhez a játékhoz tartozó nyereménytáblának megfelelő 3 egyforma szimbólumot talál, Ön nyert! Nyereménye a nyereménytáblában található 3 egyforma szimbólumhoz tartozó – számmal kiírt – nyereményösszeg névértéke.

7. játék: Ha a kaparófelület alatt egy dobásban a két kocka értékének összege 7 vagy 11, Ön nyert! Nyereménye az adott dobáshoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

8. játék: Ha a kaparófelület alatt megtalálja az N, Y, E, R és T betűk mindegyikét, Ön nyert! Nyereménye a kaparófelület alatt található „Nyeremény” felirat alatti – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

9. játék: Ha bármely sorban Ász kártyát talál, Ön nyert! Nyereménye az adott sorhoz tartozó „Nyeremény” felirat alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névértéke.

10. játék: Ha 3 azonos összeget talál, Ön nyert! 3 azonos összeg megtalálása esetén nyereménye a kaparófelület alatt található – számmal és betűvel is kiírt – nyereményösszeg névérté

Várjuk a kommentedet!
Megérkeztek az érdekes kvízek! Válassz és töltsd ki hibátlanra

Megérkeztek az érdekes kvízek! Válassz és töltsd ki hibátlanra

ötös lottó nyerőszámai

Az ötös lottó 2018. szeptember 29-ei – 39. hét nyerőszámai