in

Maradj talpon! – megszólalt a játékos, aki milliókat vitt el

Milliós nyeremény a Maradj talpon! csütörtöki adásában.

A Maradj talpon! szerdai adásában kezdte meg játékát Dimény Áron, a Kolozsvári Állami Magyar Színház tagja. Áron magabiztosan játszott, a szerdai adás végén hat párbajon volt túl, 2 250 100 forintot gyűjtött össze és egy passzlehetősége maradt.

A csütörtöki adásban folytatódott a lendületes játék, a Sorstalanság filmváltozatában is szereplő színész a kilencedik párbajban elhasználta az utolsó passzlehetőségét.

Áron hazavihette volna a 3 500 200 forintot, azonban ő kockáztatott és passzlehetőség nélkül belevágott a 10. párbajba a 25 milliós főnyereményért. Ilyet utoljára 2015 októberében láthattunk a műsorban, akkor a vakmerő játékos nem járt sikerrel.

Szeretnél INGYEN lottózni?
EZT próbáld ki, és nyerj valódi pénzt!

Dimény Áron utolsó kihívottja Kaszás Mónika volt, aki fordítóként dolgozik Budapesten és elkötelezett Real Madrid drukker. A stúdióban érezni lehetett a feszültséget: ha Mónika győz, ő is hatalmas nyereménnyel, 3 750 200 forinttal távozik. Mónika sikeresen válaszolta meg a négy kérdést, majd újra Áronra került a sor.

A helyes válasz azonban nem állt össze az idő lejártáig, így Dimény Áron alatt kinyílt az ajtó: nem tudta megszerezni a 25 milliós fődíjat. Kaszás Mónika azonban örülhetett, hiszen ő az ötödik játékos, aki megnyerte a műsorban elérhető második legnagyobb nyereményt, 3 750 200 forintot.

“Az esélytelenek nyugalmával vágtam bele a párbajba, mert Áron zseniálisan játszott és úgy éreztem, hogy mindenki neki drukkol, hiszen eddig csak ketten vitték el a műsor főnyereményét. Azonban máshogy alakult és én maradtam talpon! A nyereményemet utazásra szeretném költeni, Dél-Amerikába biztosan ellátogatok” – árulta el Mónika.

Szólj hozzá!

ALDI – zajlik a Vape nyereményjátéka

Maradj talpon! Ilyen lesz az 500. adás