in

Maradj talpon! – megszólalt a játékos, aki milliókat vitt el

Milliós nyeremény a Maradj talpon! csütörtöki adásában.

A Maradj talpon! szerdai adásában kezdte meg játékát Dimény Áron, a Kolozsvári Állami Magyar Színház tagja. Áron magabiztosan játszott, a szerdai adás végén hat párbajon volt túl, 2 250 100 forintot gyűjtött össze és egy passzlehetősége maradt.

A csütörtöki adásban folytatódott a lendületes játék, a Sorstalanság filmváltozatában is szereplő színész a kilencedik párbajban elhasználta az utolsó passzlehetőségét.

Áron hazavihette volna a 3 500 200 forintot, azonban ő kockáztatott és passzlehetőség nélkül belevágott a 10. párbajba a 25 milliós főnyereményért. Ilyet utoljára 2015 októberében láthattunk a műsorban, akkor a vakmerő játékos nem járt sikerrel.

Dimény Áron utolsó kihívottja Kaszás Mónika volt, aki fordítóként dolgozik Budapesten és elkötelezett Real Madrid drukker. A stúdióban érezni lehetett a feszültséget: ha Mónika győz, ő is hatalmas nyereménnyel, 3 750 200 forinttal távozik. Mónika sikeresen válaszolta meg a négy kérdést, majd újra Áronra került a sor.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

A helyes válasz azonban nem állt össze az idő lejártáig, így Dimény Áron alatt kinyílt az ajtó: nem tudta megszerezni a 25 milliós fődíjat. Kaszás Mónika azonban örülhetett, hiszen ő az ötödik játékos, aki megnyerte a műsorban elérhető második legnagyobb nyereményt, 3 750 200 forintot.

“Az esélytelenek nyugalmával vágtam bele a párbajba, mert Áron zseniálisan játszott és úgy éreztem, hogy mindenki neki drukkol, hiszen eddig csak ketten vitték el a műsor főnyereményét. Azonban máshogy alakult és én maradtam talpon! A nyereményemet utazásra szeretném költeni, Dél-Amerikába biztosan ellátogatok” – árulta el Mónika.

Szólj hozzá!

ALDI – zajlik a Vape nyereményjátéka

Maradj talpon! Ilyen lesz az 500. adás