in

Maradj talpon – így vitték el harmadszor a főnyereményt

25 millió forintot ért a higgadt játék a Maradj talpon!-ban – harmadszor vitték el Gundel Takács Gábor vetélkedőjének főnyereményét.

A Maradj talpon! keddi adásában kezdte meg játékát a 27 éves Dancz András, aki a Testnevelési Egyetemen szerzett sportmenedzseri diplomát. András higgadtan játszott és sikerrel vette a párbajokat, eleinte azonban csak kisebb összegeket nyert ellenfeleitől. A keddi adásban hat párbajt teljesített sikerrel és egy passzlehetősége is megmaradt. András szerdán folytatta a játékot, ahol utolsó passzlehetőségét is elhasználta. Miután megnyerte nyolcadik párbaját már világos volt, hogy a két egymillió forintos nyeremény a két utolsó ellenfelénél lapul.

András úgy döntött, hogy kockáztat, és passzlehetőség nélkül belevág a kilencedik párbajába, amit szintén megnyert. Ezen a ponton hazavihette volna a már megszerzett 2 750 200 forintot, de bátran belevágott a tizedik, végső párbajba is. A Maradj talpon! 511 adása során eddig mindössze nyolc kihívó jutott el a tizedik összecsapásig.

A stúdióban feszült percek következtek, amikor András szemtől szembe került utolsó kihívottjával, a szolnoki Maródiné Kovács Mariannával. Mindketten helyesen válaszoltak 5-5 kérdésre, a hatodik azonban kifogott Mariannán, így Dancz András a Maradj talpon! története során harmadikként megnyerte a 25 millió forintos főnyereményt.


“András nagyon jól és összeszedetten játszott, a kérdésekre koncentrált. Ráadásul végig kommunikatív volt, élvezte a játékot, nem lett feszült tőle. Igazi versenyzőalkat, ez pedig a teljesítményében is megmutatkozott. Ilyen nagy összeget magyar tévéműsorban hosszú ideje nem nyert senki”
– idézte fel Gundel Takács Gábor a játékot.

“Az első párbajnál még izgultam, de utána már játéknak fogtam fel a versengést, nem görcsöltem a nyereményen. Ebben segített az is, hogy nem volt sok vesztenivalóm, mivel a nagy összegek az utolsó kihívottaknál maradtak. Végül mindent vagy semmi alapon belevágtam az utolsó párbajba és én kerültem ki győztesen. A nyeremények megvan a helye, hasznos dolgokra fogom költeni, de lehet, hogy egy Manchester United meccsre ellátogatok, ez már régi vágyam volt” – mondta Dancz András.

Szólj hozzá!
Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei

Skandináv lottó nyerőszámai és nyereményei – 17. hét: 2016.04.27.

Freddie: “fantasztikus érzés volt”