in ,

Magyarország-Észtország Nemzetek Ligája-mérkőzés – live stream, élő közvetítés

Hirdetés

Magyarország-Észtország Nemzetek Ligája-mérkőzés – live stream, élő közvetítés.

A magyar labdarúgó-válogatott az eltiltott szövetségi kapitány, Marco Rossi nélkül, viszont újra nézők előtt lép pályára a három pontért csütörtökön az észtek ellen a Nemzetek Ligája C osztályában az Üllői úton.

Az olasz szakvezető az 1-0-ra elvesztett görögországi összecsapáson viselkedett sportszerűtlenül, ezért az európai szövetség (UEFA) két mérkőzésről eltiltotta – egyet azonban felfüggesztett -, így a kispadról a másodedző Cosimo Inguscio irányítja a csapatot.

A szurkolókra viszont ezúttal számíthat a magyar válogatott: míg a görögöket zárt kapuk előtt fogadta, addig a csütörtökön 20.45-kor kezdődő találkozón, a Groupama Aréna lelátón ott lehetnek a nézők. A csapatnak szüksége is lesz a támogatásra, mivel a feljutást jelentő első helyet már biztosan nem érheti el, viszont a kiesés fenyegeti.

Vereséggel rendkívül nehéz helyzetbe kerülne a magyar együttes, mivel akkor a győztes észtek nemcsak pontszámban érnék utol, hanem jobb egymás elleni eredményükkel meg is előznék, mert Tallinnban 3-3-as döntetlent játszottak egymással a felek. A kevesebb mint hatgólos döntetlen viszont már Szalaiéknak kedvezne az egymás elleni eredmények miatt, így azzal elkerülnék a biztos kiesést jelentő utolsó, negyedik helyet.

A magyar válogatott jelenleg négy ponttal a harmadik csoportjában, s egy csütörtöki győzelemmel versenyben maradna a hatpontos görögökkel a bennmaradást jelentő második helyért. A harmadik hely ugyanis nem ér biztos tagságot a C osztályban. Ennek oka, hogy a harmadik vonal három négy- és egy háromcsapatos csoportból áll, így a három negyedik helyezett mellett a legrosszabb csoportharmadik is a legalacsonyabb, D jelű osztályban kezdi meg a következő kiírást.

Az előtte álló két csapat, az éllovas finn és a görög elleni eddigi három mérkőzésen három pontot szerzett a magyar válogatott, amely így csütörtöki pontszerzése – ezáltal a harmadik hely bebiztosítása – esetén sem nyugodhatna meg a vasárnapi, finnek elleni zárómérkőzés előtt.

A csoport állása:
1. Finnország 4 4 – – 5-0 12 pont
2. Görögország 4 2 – 2 3-4 6
3. Magyarország 4 1 1 2 5-6 4
4. Észtország 4 – 1 3 3-6 1

Korábbi eredmények:
1. forduló (szeptember 8.):
Finnország-Magyarország 1-0
Észtország-Görögország 0-1
2. forduló (szeptember 11.):
Magyarország-Görögország 2-1
Finnország-Észtország 1-0
3. forduló (október 12.):
Görögország-Magyarország 1-0
Észtország-Finnország 0-1
4. forduló (október 15.):
Finnország-Görögország 2-0
Észtország-Magyarország 3-3

Magyarország-Észtország Nemzetek Ligája-mérkőzés – live stream, élő közvetítés

Csütörtök este 20:45-től a Groupama Arénában lép pályára a válogatott Észtország ellen.
Az összecsapást élőben megtekinthetik az M4 Sporton és az m4sport.hu-n.

m4 sport live stream 1
m4 sport live stream 2

Szólj hozzá!
OTP gépkocsi nyeremény sorsolás

OTP gépkocsi nyeremény sorsolás 2018 november – nyertesek névsora

Válts nyerésre! – Nyeretlen Buksza sorsjegy nyereményjáték ősz – a nyertesek névsora