in ,

Magic Hair nyereményjáték

Hirdetés

Magic Hair nyereményjáték – váltsd be a kreditjeidet!

Vásárolj a magichair.hu weboldalon és nyerj.

Így nyerhetsz:

Online vásárlás esetén:

Nincs más dolgod, mint online vásárlásod után várni a futárt, aki kézbesíti neked a csomagot. A rendelésedhez csatolt számlán fogod megtalálni (az aláírások helye felett) azt a MH-val kezdődő kuponkódot, amely feljogosít a játékra. Ezt egyszerűen csak írd be a felületre és az egered, vagy mobil esetén az ujjad segítségével indítsd el a játékot! Sok szerencsét!

Telefonos vásárlás esetén:

Amennyiben a csomagodat a telefonos ügyfélszolgálatunkon keresztül rendelted, a vásárolt termékek kiszállításakor a számlán fogod megtalálni, hogy nyertél-e, és ha igen, mit. Tárgynyeremény nyerésekor a megvásárolt termékekkel együtt már postázzuk is az ajándékodat.

Szalonban történő vásárlás esetén:

Amennyiben a csomagodat a White Hair szalonban vásárlod meg, egy kis kártyát fogsz kapni vásárlásodkor. Ezen a kártyán található az azonosító kódod, amelyet ha beírsz a nyereményjáték oldalra, részt tudsz venni a játékban. Add meg az e-mail címedet, majd írd be a felületre a kódot és az egered, vagy mobil esetén az ujjad segítségével indítsd el a játékot! Sok szerencsét

Születésnapi akciónk 2021. május 31. és június 30. között érhető el.

Játssz itt Magic Hair nyereményjáték

Szólj hozzá!

Csak a szerencsén múlik kvíz 66. – Ma is mutatjuk a legújabb kérdéseket!

Foci EB 2020 – Szlovákia-Spanyolország: online közvetítés, live stream