in

Ma este Való világ 10 finálé – szavazási infok, app letöltés itt

Mikor indul a VV 9? Íme a válasz
Hirdetés

Ma este Való világ 10 finálé – szavazási infok, app letöltés itt.

A ValóVilág10 powered by Big Brother nézői és rajongói 15 héten át írták a Nagy Testvérrel együtt a jubileumi évad történelmét! A mindent elsöprő érdeklődés nem csak a nézettségi adatokban és a sajtóérdeklődésben, hanem az RTLII napi reality műsorát követők szavazási kedvében is megmutatkozott. Az idei évad vitathatatlanul a csúcsok évada volt, hiszen sorra dőltek meg a rekordok a Villában és az összecsapások során a stúdióban egyaránt.

A tizedik szezon tíz Párbaján a nézők fantasztikus aktivitásának köszönhetően az RTL24 applikáción keresztül összesen 1.555.680 szavazat érkezett, míg a tizedik szezon tizedik, és egyben utolsó Párbaján Moh volt kénytelen elköszönni a Nagy Testvértől, mivel a 154.943 leadott szavazatból mindössze 44.320 voksot, azaz 28.6 százalékot sikerült bezsebelnie Vivivel szemben.

A szavazás Mercire, Vivire és Robira pedig már elkezdődött, a szombaton 21 órakor kezdődő Finálén pedig kiderül, hogy ki hagyja el utolsóként a Villát, és kié lesz a 36 millió forintos főnyeremény!

JÁTSSZ és nyerd meg a Bosch szerszámok egyikét!
A játék október 20-ig tart!

A Nagy Testvér eddig is minden napra tartogatott meglepetéseket, és nincs ez másként a végjátékban sem! A Finálé közeledtével ugyanis felgyorsultak az események, most pedig elérkezett a jubileumi évad izgalmakban bővelkedő utolsó napja, amikor is a Villában eltöltött 106 napot követően ebben a szezonban utoljára helyezik majd sorsukat a nézők kezébe! ValóVilág10 powered by Big Brother Finálé tehát szombaton 21 órától az RTLII-n, amikor eldől, ki hagyja el utolsónak a luxusbörtönt, és hogy kié lesz a 36 millió forintos főnyeremény!

A szavazás az RTL24 appon zajlik.

ValóVilág powered by Big Brother applikáció letöltés

IOS – App Store
Töltsd le az RTL24 applikációt iDE kattintva!

Google play
Töltsd le az RTL24 applikációt IDE kattintva!

Valóvilág 9 szavazás

Az alkalmazás használata ingyenes.

A szavazásokban való aktív részvételhez nem kell mást tenned, mint bejelentkezned meglévő Facebook vagy RTL Most profiloddal.

 

Szólj hozzá!

Exatlon Hungary 2021 tegnapi adás – íme a február 26-ai események

Fornetti nyereményjáték – Ide süss: a játék március 28-ig tart!