in

Ma este újra A Konyhafőnök – jön a 3. évad

Hirdetés
Hirdetés

A Konyhafőnök – 3. évad október 5 -től az RTL Klubon!

Október 5-én már a harmadik évaddal jelentkezik a Konyhafőnök című gasztroreality az RTL Klubon. Elképesztő fordulatok és megannyi – sokszor váratlan – feladat vár a jövő konyhafőnökeire.

Ezúttal sem lesz könnyű dolga a Konyhafőnök című gasztroreality szereplőinek, akiknek késélre menő csatáját október 5-től követhetik nyomon a nézők az RTL Klubon.

A harmadik évaddal jelentkező műsorban a versenyzőknek ugyanis nemcsak a már jól ismert zsűrit – vagyis Bernáth Józsefet, Fördős Zét és Vajda Pierre-t – kell lenyűgözniük, de rátermettségüket, gasztronómiai felkészültségüket is minden eddiginél jobban kell bizonyítaniuk.

„Ez az évad a váratlan fordulatok évada. Soha ennyi kihívás elé nem állítottuk még a versenyzőket, akik azt hitték, pontosan tudják, mire számíthatnak. Tévedtek! Nemcsak mi magunk tettünk jónéhány csavart a verseny menetébe, de olyan helyzetekben is bizonyítaniuk kellett a konyhában, mint egy 120 fős esküvő fogásainak elkészítése. Izgalmakban, örömkönnyekben, jól és kevésbé jól elkészített ételekben nem lesz hiány” – mondta Fördős Zé, akihez hasonlóan Bernáth József és Vajda Pierre is kritikusabban értékel majd az eddigieknél.

A Konyhafőnök online ITT nézhető
A Konyhafőnök videókért klikk
A Konyhafőnök receptek

Facebook Comments

Pöttyös nyereményjáték az ALDI-ban

Nyerj 5000 forintos vásárlási utalványt