in , ,

Love Island – 20 millió a tét – jelentkezz az RTL Klub új műsorába

Hirdetés

Magyarországon elsőként az RTL Klubon lesz látható a világszerte számos országban hatalmas sikerrel futó Love Island párkereső show, aminek műsorvezetője az Éjjel-Nappal Budapestből ismert Lali lesz!

Az Éjjel-Nappal Budapest sztárja és a Szenzációs Négyes győztese, Lali most műsorvezetőként bizonyíthat, mégpedig a brit ITV világsikerű Love Island párkereső showjában, ami Magyarországon az RTL Klub képernyőjén lesz látható először.

– Nagyon örülök, hogy én lehetek a show műsorvezetője. Kifejezetten testhezálló feladat ez a számomra. Úgy gondolom, hogy manapság egyáltalán nem könnyű megtalálni a párunkat és a boldogságot, így ez a műsor fantasztikus lehetőség erre, hiszen a résztvevőknek semmi másra nem kell koncentrálniuk, csak a pártalálásra. Már nagyon várom a jelentkezőket. Azon leszek, hogy megtalálják életük párját – mondta lelkesen Lali.

Minden idők egyik legromantikusabb párkereső műsora többek között az Egyesült Államokban, Ausztráliában, Németországban, Svédországban, Dániában is a nézők kedvencévé vált.

A szerelmet megtalálni vágyók több héten át csodálatos, egzotikus környezetben, mesés helyszíneken igyekeznek megtalálni a kedvesüket. A külföldi szériákban nem egy szerelmi sikertörténetet követhettek végig a nézők; voltak olyanok, akik megtalálták az igazit és összeházasodtak, egy másik, szintén a showban egymásba szerető párnak pedig gyermeke is született.

Most pedig itt a lehetőség azoknak, akik esélyt akarnak adni magunknak a boldogságra, meg akarják találni a szerelmet és frissen megtalált párjukkal haza szeretnék vinni a 20 milliós főnyereményt, hogy jelentkezzenek a Love Island párkereső showba a rtl.hu/love oldalon a Jelentkezz gombra kattintva, és részt vegyenek életük legromantikusabb élményében!

Szólj hozzá!

Hatoslottó nyerőszámai és nyereményei – 27. hét: 2019.07.07

TV2 vetélkedő – Fuss család, fuss jelentkezés