in

L’OCCITANE: Kiváló minőségű és érzéki szépségápolási termékek

Hirdetés

A L’OCCITANE márka kiváló minőségű és érzéki szépségápolási termékeket kínál.

A hagyományok újjáélesztése csupán egy része a L’OCCITANE filozófiának. A környezet, a vásárlók, a beszállítók és a munkavállalók iránti tisztelet minden vállalati aspektusban megjelenik.

Ez a tisztelet vezetett a L’OCCITANE helyi termelőkkel kialakított együttműködésének megvalósulásához az egész Mediterrán Régió területén – ezen termelő családok és szövetkezetek értékes alapanyagokat szállítanak: levendula, méz, neroli virág és organikus verbena.

A L’OCCITANE kiváló minőségű testápoló, bőrápoló és illat kollekciója már 25 éve természetes alapanyagok felhasználásával készül.

A környezetvédelem iránti tisztelet jegyében a L’OCCITANE különös gondossággal válogatott alapanyagait csakis helyi, elismert termelőktől vásárolja. A természetes, minden állapotában nyomon követhető alapanyagok használata a L’OCCITANE termékfejlesztési politikájának alapja.

A L’OCCITANE nem alkalmaz állatkísérleteket.

A L’OCCITANE termékek előállítása során nem használnak állati eredetű alapanyagokat vagy melléktermékeket (a méz alapú termékek kivételével)

A L’OCCITANE termékek csomagolásán és címkéin feltüntetett legfontosabb információk Braille írással is olvashatók. Az emberi jogok iránti folyamatos elkötelezettség biztosítja, hogy a
L’OCCITANE a termékek előállítási folyamatában nem alkalmaz gyermekmunkát.

A L’OCCITANE támogatja a hagyományos termelési módokat. A helyi termelők támogatásával a L’OCCITANE segíti a helyi munkavállalás lehetőségeit és biztosítja a minőségi előírások betartását.

A L’OCCITANE csomagoló anyagai alga felhasználásával készülnek, melyet a L’OCCITANE a Velence-i csatornákból távolít el a szennyezettség felszámolásáért indított harc keretein belül.

Az A.O.C. (ellenőrzött származási helyű) összetevők garantálják a Haute Provence területéről érkező legmagasabb minőségű L’OCCITANE termékek előállítását. Jelenleg A.O.C. levendulát és A.O.C. olívaolajat használunk a L’OCCITANE termékekben.

Irány a L’OCCITANE webáruház

Várjuk a kommentedet!

Jöhetnek a hozzászólások

VinCE Magazin – ha szereted a bort, klikk

A TOTÓ 24. heti, második fordulós eredményei