in

Lindt Excellence nyereményjáték – találkozz Roger Federerrel – a játék szeptember 26-ig tart

Hirdetés

Lindt Excellence nyereményjáték – vásárolj és találkozz Roger Federerrel.

A nyereményjátékban kizárólag 18. életévüket betöltött, cselekvőképes magyar állampolgárok, természetes személyek vehetnek részt. A Szponzor, a Szervező, illetve bármilyen más érdekelt fél munkatársainak és rokonainak, tilos részt venniük a nyereményjátékban.

A játék feltétele a vásárlási blokk megszerzése és feltöltéses bemutatása. A blokkról készült fotó mellett a résztvevőknek a blokkon található AP kódot is meg kell adniuk a nevezés során.

A regisztrációhoz és jelentkezéshez szükséges: teljes név, e-mail cím, telefonszám, a vásárlási blokk (egy fotó, illetve a blokkon található AP kód), a versenyszabályzat elfogadása és a személyes adatok feldolgozásához való hozzájárulás. (GDPR)

A nyereményjátékra az alábbi honlapon lehet jelentkezni: http://www.talalkozzonrogerrel.hu

A nevezés további feltételei: 3 (három), vagy több, 100 grammos Lindt & Sprüngli Excellence csokoládé megvásárlása, egy vásárlással, 1 db blokkon, melyet a verseny időtartama alatt is meg kell őrizni. Egy e-mail címről maximum 5-ször lehet nevezni.

A blokkot a vásárlás későbbi igazolása érdekében, minden résztvevőnek kötelessége megőrizni. (Ez igazolja a nyertes nyereményhez való jogosultságát.)

Többszörös jelentkezés leadására is van lehetőség egy blokkal: Ez esetben a honlapon található „Több darab termék szerepel azonos blokkon” gombra kattintva lehet leadni a jelentkezést.

A regisztráció feltétele egy egyedi e-mail cím, amelyről legfeljebb 5 (öt) jelentkezést lehet beadni. A blokkon szerepelnie kell az AP kódnak is, amelyre a jelentkezés ellenőrzéséhez szükségeltetik. Ellenőrzés céljából az eredeti blokkot is meg kell őrizni.

A résztvevők kötelesek a jelentkezéshez felhasznált valamennyi, a játékban való részvételhez felhasznált, vásárlást igazoló dokumentumot (nyugta/blokk) megőrizni a nyereményjáték teljes ideje alatt.

A dokumentumok bemutatását a Szervező a verseny után is elkéri majd a győztestől. A játékban résztvevő blokkon tisztán látszódnia kell a megvásárolt termékeknek (legalább 3 (három) tábla, 100 grammos Lindt Excellence csokoládé). A blokkon a jelentkezéskor megadott AP kódnak is látszódnia kell, különben a regisztráció és a jelentkezés is érvénytelen.

A játékban résztvevők kötelesek megtartani a játékra benevezett valamennyi blokkot, hogy ezzel a jelentkezés céljából eszközölt vásárlásaikat igazolni tudják. Ha a játékosok ezt nem tudják bemutatni a Szervezőnek, kizárásra kerülnek.

Ha az elektronikus blokk nem tartalmazza a termékek nevét, akkor a vásárlást kézzel írt blokkal kell igazolni. A vásárlás bizonyítékaként az eredeti blokk mellett, a kézzel írtat a bolt hivatalos pecsétjével is el kell látni.

Ezek a követelmények a jelentkezéshez szükséges dokumentumok bármely egyéb hiányzó adatára is vonatkoznak, amelyeket a játékszabályzat megkövetel.

A nyereményt olyan résztvevők kaphatják csak, akik teljes mértékben teljesítették a versenykiírás feltételeit. A nyertes kiválasztása a játékszabályzatnak megfelelő, értvényes jelentkezéssel rendelkező valamennyi jelentkezőből, véletlenszerűen történik majd.

A játék időtartama:

A nyereményjáték 2018. 08. 10-e és 2018. 09. 26-a között zajlik. A Játék periódusának kezdő időpontját megelőzően, illetve a záró időpontot követően beérkezett regisztrációkat a Szervezőnek nem áll módjában elfogadni. A Szervező fenntartja magának a jogot arra, hogy a versenykiírás dátumát bármikor megváltoztassa.

Nyeremény:

A nyeremény tartalma 2 (kettő) fő részére:

  • Találkozás Roger Federerrel
  • Szállás két éjszakára egy 4 csillagos luxusszállodában
  • Oda-vissza repülőjegy Budapest és Zürich között
  • Lindt csokoládé manufaktúra-látogatás, csokoládékészítéssel
  • Vacsora tradícionális svájci menüvel
Szólj hozzá!

65 éves a Müller nyereményjáték: a játék október 10-ig tart

Mol bubi nyereményjáték – 4 héten át 44 nyeremény: a játék szeptember 30-ig tart