Legyél te a Tippmix királynő

Hirdetés
Hirdetés

Játssz és legyél te a Tippmix királynő.

Mutasd meg, hogy a Tippmix nem csak a férfiak játéka! Játssz 2015. október 12. és november 1. között a virtuális pontokért, és nyerd meg az értékes nyeremények egyikét!

Ha tudod, hogy Messi nem egy kutya egy meséből, ha már láttál legalább egy fél kézilabda meccset és nem gondolod, hogy a vízilabdában vizes lufikat kell dobálni, akkor ez a te versenyed!

Próbáld ki Magyarország legizgalmasabb sportfogadását, a Tippmixet tét nélkül. Vagyis tét azért mégis van: a fődíj két belépő a 2016-os Bajnokok Ligája-döntőre Milánóba, szállással, utazással. Ehhez neked kell a legtöbb pontot összegyűjtened a játék során, 2015. október 12. és november 1. között.

Nem minden múlik a tudáson! Akkor is nyerhetsz, ha nem te érted el a legtöbb pontot. Azok között ugyanis, akik legalább 5000 pont értékben fogadtak a játék ideje alatt, kisorsolunk egy Samsung T700 Galaxy Tab S 8.4 16 GB tabletet és egy Samsung Galaxy A3 okostelefont.

A feladat egyszerű: regisztrálj és az ajándékba kapott 10 000 ponttal kezdj el fogadni a napi kínálatunkból bármelyik (vagy akár mindegyik) eseményre. A mérkőzések után nézd meg a végeredményt, és már láthatod is, hogy jól tippeltél-e.

Ha bejött a tipped, pontjaid gyarapodnak, ha nem, elveszted az adott eseményre feltett pontokat. Ne felejts el minden nap bejelentkezni, mert naponta 10 új esemény kerül a kínálatba.

Játssz ITT

Jöhetnek a hozzászólások

Watch Dragon ball super