in

Lay’s nyereményjáték: PlayStation a főnyeremény

Hirdetés
Hirdetés

Keresd az akciós szalaggal/matricával ellátott Lay’s zacskókban a nyerő kuponokat és nyerj.

Nem minden akciós szalaggal/matricával ellátott Lay’s zacskóban van kupon. A nyeremény Papsi illetve Lay’s kupont váltsd termékre a beváltóhelyek egyikén. A játék 2015. május 15-től 2015. augusztus 31-ig tart.

Nyeremény:
100 db PlayStation
300.000 db 0,33 l-es Pepsi
700.000 db 28 g-os Lay’s

NYEREMÉNYEK ÁTVÉTELE

Nyeremény másra át nem ruházható, és készpénzre nem váltható. Egy játékos több kupont is beválthat.

Az ajándék Lay’s csipszre jogosító kupont a nyertes 2015. május 15. és 2015. augusztus 31. között válthatja be a kijelölt üzletekben, az adott üzletben elérhető ízekben . A nyertes az adott beváltóhelyen elérhető ízekből választhat egy darab 28g-os terméket. A Szervező az beváltóhelyeken előforduló esetleges ideiglenes teljes készlethiányért a felelősségét kizárja.

Az ajándék Pepsi üdítőre jogosító kupont a nyertes 2015. május 15. és 2015. augusztus 31. között válthatja be a kijelölt üzletekben, az adott üzletben elérhető 0,33l-es Pepsi-re. A Szervező az beváltóhelyeken előforduló esetleges ideiglenes teljes készlethiányért a felelősségét kizárja.

Az ajándék Lay’s csipsz és Pepsi üdítő beváltóhelyek pontos listája megtalálható a www.lays.hu oldalon. A Szervező a listában felsorolt beváltóhelyeken felül is nyithat eseti beváltóhelyeket.
Amennyiben az oldal nem elérhető, a 06-20-239-82-71 telefonszámon valamint a lays@2forwinteam.hu emailcímen keresztül minden szükséges információt megkap a Nyertes.
A nyertes köteles a termék beváltásának pillanatában az eredeti kupont a kasszánál átadni. A nyerő kuponok egyedi kóddal ellátottak, amit a beváltóhelyek ellenőriznek. Fénymásolt kupont nem áll módunkban elfogadni.

A „Playstation 4” nyereményre jogosító kupon megtalálása esetén a résztvevő az alábbi elérhetőségek valamelyikén veheti fel a kapcsolatot a szervezővel, jelezve a kupon meglétét:

  • 06-20-239-82-71
  • lays@2forwinteam.hu

A „Playstation 4” nyertesnek 2015. augusztus 31.-ig van lehetősége a nyereményéért jelentkezni, a fenti határidő lejárta után már nem érvényesítheti igényét a nyereményre.

A résztvevő köteles a szervezőnek e-mailben elküldeni a kuponon szereplő egyedi kódot, valamint személyes adatait (név, cím), és a kupont megőrizni a nyeremény átvételéig.
A nyeremény átvételének feltétele a sértetlen, eredeti kupon átadása a nyereményt kiszállító Lay’s csapatnak. A beváltás feltételeit ellenőrizzük.

A „Playstation 4” nyereményt a Lebonyolító házhoz szállítja a fogyasztóknak a Lay’s csapat, vagy futárszolgálat segítségével.
A nyerés bejelentését követő 60 napon belül a szervező helyszínt, és időpontot egyeztet a Nyertessel, ahova kiszállítják a nyereményt, és ellenőrzik a nyerő kupont.
A kiszállítás legkorábbi időpontja 2015. július 1.

A Játékos téves adatszolgáltatásából eredően a Szervezőt és a Lebonyolítót semmilyen felelősség nem terheli.

Várjuk a kommentedet!

Posta nyereményjáték: Borítékoljuk a nyugalmat!

Pepsi kupak játék: elindult a Pepsi Challenge