in ,

Közlekedik a család 2022 – már lehet jelentkezni

Hirdetés

HOGYAN NYERHETNEK AZ ISKOLÁK?

A verseny szervezői az iskolák részére immár negyedik alkalommal hirdetnek meg pályázatot. Azon iskolák, amelyek a vetélkedősorozaton a legtöbb családdal vesznek részt, az alábbiak szerint kerülnek díjazásra:

  1. helyezett iskola 500 000 Ft értékű tan- és sportszert,
  2. helyezett iskola 300 000 Ft értékű tan- és sportszert,
  3. helyezett iskola 100 000 Ft értékű tan- és sportszert kap, az igények figyelembevételével.

Az iskolák részvételi szándékukat az [email protected] címre megküldött az elfogadó nyilatkozattal jelezhetik, melyet az ORFK-Országos Balesetmegelőzési Bizottsága elektronikus úton küld ki az intézményeknek.

TÁJÉKOZTATÓ A CSALÁDI VETÉLKEDŐRŐL

A körültekintő, megfontolt és példamutató közlekedés szabályaival a legfiatalabbaknak érdemes minél korábban megismerkedniük, az idősebbeknek pedig sosem árt azokat újra és újra átismételniük. A közlekedők széles rétegeinek – gyalogos, kerékpáros, gépjárművezető, utas – figyelmét egyidejűleg ráirányítani a biztonságos, balesetmentes közlekedésre, a szülői példamutató magatartás fontosságára és a család, a közösség nevelő erejére.

Ez a gondolat hívta életre tizenegy esztendővel ezelőtt a Közlekedik a család elnevezésű vetélkedősorozatot, amelyet azóta is a Rendőrség baleset-megelőzési szervezete, az ORFK–Országos Balesetmegelőzési Bizottság szervez az Autós Nagykoalíció és a Porsche Hungaria ŠKODA márkaképviselete támogatásával.

2021-ben több száz család vett részt a megyei selejtezőkön, majd az országos döntőn a legjobb húsz család mérettette meg magát az értékes nyereményekért, köztük az első helyezettnek járó ŠKODA KAMIQ személyautóért.

A visszajelzések, az érdeklődők számának folyamatos növekedése arra ösztönözték a szervezőket, hogy idén is megrendezzék ezt a vetélkedősorozatot.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A területi versenyek húsz helyszínen (általában megyeszékhelyen) kerülnek lebonyolításra, melyekre bármely magyarországi lakóhellyel rendelkező család benevezhet, ha legalább az egyik szülő rendelkezik érvényes „B” kategóriás vezetői engedéllyel, továbbá amennyiben hat és tizenhét év közötti gyereket/gyerekeket nevelnek.

Érdemes lesz ismét elindulni a versenyen, amelynek fődíja egy ŠKODA FABIA modell lesz.

A területi versenyeket a fővárosi és a megyei balesetmegelőzési bizottságok
bonyolítják le 2022. május 21. és június 18. között:

Bővebb – Közlekedik a család 2022

Szólj hozzá!

Kanadai juharszirupot keresel? Ezt nézd meg!

Ízesített instant kávét keresel? Ide érdemes benézned!