in

Konyhafőnök VIP 2021 – nézd meg az előzeteseket!

Hirdetés

Konyhafőnök VIP 2021 – nézd meg az előzeteseket!

November 15-től újra a konyháé lesz a főszerep az RTL Klubon!

 A népszerű gasztroreality visszatér, hogy az ízlelőbimbók mellett a sztárokat is megdolgoztassa!

Hétköznaponként 20 óra 10 perctől VIP-évaddal tér vissza Fördős Zé, a két Michelin-csillagos zsűritaggal, Sárközi Ákossal és Rácz Jenővel a képernyőre! Egyikük sem ígér könnyű utat a hírességeknek! Minden egyes sztárnak bizonyítania kell, hogy kiérdemli a kék vagy a piros kötényt, azaz a továbbjutást.

Ez a nyomás pedig rengeteg feszültséget szül és óriási kiakadásokhoz vezet! Nem csak a nehéz feladatok, de sokszor a saját félelmeik is hátráltatják a versenyzőket. Feszültség, füst és kiakadás, azaz dráma három fogásban! Ki lesz a 2021-es A Konyhafőnök VIP győztese?

November 15-től, hétfőtől, minden hétköznap 20:10-kor indul a verseny az RTL Klubon, A Konyhafőnök VIP címért és az ezzel járó 10 millió forintért!

Emiatt még Csonka András is kivonulna a konyhából, mint Hujber Feri

Vajon minek kell történnie ahhoz, hogy a színész kiboruljon? Nemcsak ezt árulta el, de azt is, hogy mitől fél a legjobban!

Varga Iza semmitől sem retten majd vissza a Konyhafőnök VIP-ban!

A színésznő sok mindentől tart, de elhatározta, hogy mindenen átgázol. Persze, azt is elárulta, miért szeretett volna részt venni a gasztro realityben.

Vajon Osvárt Andi átveszi az irányítást a konyhában?

A színésznő aggódva várja a gasztro versenyt, azt viszont már most tudja, ha azt fogja érezni, hogy süllyed a hajó, akkor az élre lép.

The post Konyhafőnök VIP 2021 – nézd meg az előzeteseket! appeared first on Retromuzsika.hu.

Szólj hozzá!

Csak a szerencsén múlik KVÍZ 83. – Ma is mutatjuk a legújabb kérdéseket!

hatos lottó nyerőszámok

Hatoslottó legfrissebb nyerőszámai – 44. hét: 2021.11.07