in

A Konyhafőnök Junior – ismerd meg Horváth Gyulát

Hirdetés
Hirdetés

A Konyhafőnök Junior – ismerd meg Horváth Gyulát.

Kedvenc szakács: Jahni László, Jamie Oliver

Kedvenc magyar híresség, akivel találkoznál: Dzsudzsi
‘Horváth Gyulának hívnak. Én olyan kisgyerek voltam, aki azokat az ételeket szerette, amit általában más kisgyerek nem! Amikor étterembe megyünk a családdal, mindig a legkülönlegesebb ételeket akarom megkóstolni. Apukám nagyon bevállalós és nyitott személyiség volt. Mindig biztatott arra, hogy merjem kipróbálni az újat, a szokatlant. Így az ételekben is ilyeneket szeretek. Ezért is szoktam sokszor fejből, saját elképzelésem szerint főzni. Ha rossz a kaja a suliban, haza megyek, kinyitom a hűtőt, és összerittyentek valamit.

Van két nagymamám és mind a kettő szuperul főz. Bármit, amit kérünk! Tőlük is sokat tanultam. A hagyományos ételek is nagyon finomak tudnak lenni!

A nővérem glutén és laktóz érzékeny, ezért sokat kísérleteztünk,és csomó mindent megtanultam, hogy mit lehet neki enni és készíteni. Az öcsémmel jó párost alkotunk, mert én főzök, ő meg szívesen megeszi! Azért jelentkeztem a műsorba, mert hiszek magamban, hogy jót tudok csinálni, vannak ötleteim és ezeket szívesen megmutatom. ‘ – áll a kisfiú bemutatkozásában.

Várjuk a kommentedet!

Ma este indul a Konyhafőnök Junior!

A Konyhafőnök Junior – ismerd meg Bárdosi Zitát