in

Konyhafőnök Junior: íme az első versenyzők

Hat ifjú szakács vág neki hétfőn a Konyhafőnök Junior versenyének. Ők azok, akik nem csak repülni vagy teleportálni szeretnének megtanulni, hanem az is izgatja őket, hogyan készül tökéletesen egy rizottó. És persze nyerni akarnak. Nagyon!

A Konyhafőnök Junior első két napjában hat ifjú versenyző méri össze főzőtehetségét és gasztronómiai tájékozottságát. Bájosak, aranyosak, és nagyon motiváltak. Számukra nincsenek korlátok, és képzeletüknek semmi sem szabhat határt a konyhában sem.

Nézzük, kiket csodálhatunk majd a verseny legelején!

Mosonyi Ádámnak már kétéves korától kezdve kedvenc helye a konyha. Legfőképpen arra vágyik, hogy legyen Jedi-ereje, ami pedig a konyhát illeti, kedvenc alapanyag a hal. Egy vidám kisfiú, akit nem csak a gasztronómia érdekel, hanem szereti érteni és megérteni azokat a jelenségeket, amik körülveszik.

Erdélyi Kristóf egy vagány 13 éves srác, akinek azonban nem csak a szája jár, de a tehetsége és kreativitása is megvan ahhoz, hogy híres séf legyen belőle felnőtt korára. A szüleitől tanult főzni, ezen kívül hobbija a judózás és a számítógépezés.


JÁTSSZ MA IS ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN!
Próbáld ki és nyerj valódi pénzt! KLIKK!

Vörös Lili egy valódi fanatikus, aki szenvedéllyel nézte a Konyhafőnök korábbi szériáit. Hatalmas lelkesedéssel beszél a főzésről, az alapanyagokról és a gasztronómiáról, és alázattal teszi a dolgát a konyhában. Nemcsak a pult mögött szeret azonban művészkedni, de a színpadon is: több darabban is szerepelt már.

Veégh Olivér már 10 évesen is talpig úriember. Az a fajta kisfiú, aki mindig tudja, mi az illem, aki tisztában van céljaival, és mindent meg is tesz azok elérése érdekében. Apukájától tanult meg főzni, és a tésztaételekben a legjobb. Amit viszont nem szeret, az a belsőségek, a rák és a kaviár.

Nagy Hanna Sára (Panka) szenvedélye, hogy más országok specialitásait próbálja ki. Tökkel, májjal és kaporral nem, de filézett húsokkal kifejezetten szeret dolgozni. Érdekesség vele kapcsolatban, hogy ha nem a konyhában tevékenykedik, akkor macskákat tenyészt.

Gondolnád, hogy van olyan gyerek, aki egyenesen utálja a csokit? Bizony, van, és úgy hívják, hogy Varga Viktória. Ő az olasz ételek megszállottja, akinek az előző szériákból Domi és Ági a kedvence. Viki az a típusú gyerek, akinek mindig van egy jobb és egy jobb ötlete, és aki éjjel-nappal pörög. Nincs ez másképp a konyhában sem.

Ők hatan tehát a Konyhafőnök Junior első két napjának versenyzői, és ők azok, akik számára a főzés egy nagy kaland. Jókedvvel, hatalmas lelkesedéssel és határtalan kreativitással állnak majd a pult mögé, hogy lenyűgözzék a zsűrit, és hogy megmutassák az egész országnak: a tehetség nem korfüggő.

Ne feledd, Konyhafőnök Junior november 9-től az RTLII-n!

Szólj hozzá!

Nyerd meg a Deti Picasso: Motherland című albumát!

hatos lottó nyerőszámok

Hatos lottó nyerőszámai és nyereményei – 45. hét: 2015.11.08