in

Konyhafőnök 2022 – íme a szereplők névsora

Hirdetés

Konyhafőnök 2022 – íme a szereplők névsora.

Konyhafőnök 2022 szereplők névsora

A Konyhafőnök – ők a dobogósok

Megvan A Konyhafőnök TOP3 helyezettje!

Bárkányi Evelin, Vajda Luca és Varga Patrik áll a képzeletbeli dobogón, de, hogy közülük kik lesznek a Finalisták, akik részt vehetnek a végső összecsapásban, csak a következő adásban derül ki.

A Döntőben a tét óriási, a feladatokat is ehhez mérten választja ki a zsűri. Az előző versenynapon Rácz Jenő diktálta a tempót, most pedig egy újabb klasszikus került terítékre: Sárközi Ákossal főztek szimultán a séfkabátosok. A Michelin-csillagos séf, szokásához hűen “egyszerű” ételt hozott. Pisztrángot sütött egy kis mozzarella salátával. A második feladatban májjal és ibériai szűzérmével dolgozhattak a versenyzők, kivéve azt, akit Patrik hátráltatott: Lucával megy köztük az adok-kapok, így a piros kötényesnek egy sertéskörömből készült élőételt is villantania kellett a főétele mellé.

JÁTSSZ ÉS NYERJ! LOTTÓZZ AKÁR INGYEN! Próbáld ki MOST és nyerj valódi pénzt!

A zsűri döntése alapján a dobogóról Alföldy Anna csúszott le, számára a Döntőben ért véget a küzdelem A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért. A TOP3-nak az út – a Fináléba jutáshoz – egy legendás világsztár gyomrán keresztül vezet!

Közeleg a Finálé!

A legjobb öt séfkabátos versenyző tovább folytatta a küzdelmet A Konyhafőnök Döntő hetének második napján.

A tétnek megfelelően most sem kímélte őket a zsűri: kagylók és lapos halak után klasszikus Döntő-feladattal néztek szembe. Rácz Jenő diktálta a tempót a második feladatban!

Czauner Ádám búcsújával a legjobb négy séfkabátos maradt versenyben, a héten ráadásul egy rejtélyes világsztár is csatlakozni fog Fördős Zéhez, Sárközi Ákoshoz és Rácz Jenőhöz, hogy megnehezítse a döntősök dolgát.

A TOP4-nek már csak egy karnyújtásnyira van A Konyhafőnök cím és az ezzel járó 10 millió forint! Közeleg A Konyhafőnök 2022-es Fináléja!

Ők vannak még versenyben

Megkezdődött a Döntő hete!

A TOP6 versenyző séfkabátot húzott és elindult a végső küzdelem A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért!

Minden nap egy versenyző hagyja el a konyhát, ráadásul a héten egy rejtélyes világsztár is érkezik Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő mellé.

Hétfőn Veres István esett ki.

Konyhafőnök 2022 kiesők névsora

Alföldy Anna
Veres István
Czauner Ádám

Kállai Beáta
Zergi Gábor
Simonyák László

Mekis Kitti
Maier Anikó
Frohner Fecó

Mattesz Panka
Csillag Pál
Tóth Zoltán

Tóth Simon
Szendrei Georgina
Simon-Csiszér Melanie
Radeczky Zoltán
Katona Imre
Horváth Gergely
Petykó István

 

Ha az ízek szerelmese vagy és imádsz főzni, akkor téged biztosan rabul ejt a A Konyhafőnök, amelyben olyan emberek mérik össze a tudásukat, akik rajonganak a konyhaművészetért, kitűnően főznek, de nincs erről végzettségük.

A Konyhafőnök egy cseppet sem nevezhető szokványos főzőműsornak, tele van izgalommal.

Ez a legendák évada – elindult A Konyhafőnök legújabb szériája

Ezúttal legendás évadra terít A Konyhafőnök – a népszerű zsűrit minden héten legendák fogják segíteni, akik igyekeznek megnehezíteni a versenyzők dolgát, sőt, a gasztro reality legújabb szériájában egy nemzetközi legenda is érkezik a zsűripultba!

Bevonult a stúdióba Fördős Zé, Sárközi Ákos és Rácz Jenő is – megkezdődött a versenyzők kiválasztása. A Konyhafőnök új évadának első két adásában kiderül kik azok, akik befőzhetik magukat A Konyhafőnök címért és az ezzel járó 10 millió forintért zajló versenybe.

A casting adásokban közel 100 versenyző-jelölt bemutatkozását láthatjuk, akik megpróbálják lenyűgözni a zsűrit. A jelölteknek 30 perces előkészítés után ezúttal is 5 percük van tálalni, akiknek pedig a tányérját méltónak ítéli a két Michelin-csillagos séf és Zé, két igen esetén bekerülhetnek a műsorba! De Fördős Zének ezen túlmenően saját döntési jogköre is van: idén is van sárga, azaz Zé-csapat, akik akár egy “igen”-nel is ringbe szállhatnak a fődíjért.

A hobbiszakácsok az ország minden pontjáról érkeztek, rengeteg szakma és korosztály képviselteti magát. Így az első Válogató adás is bővelkedett extrém fazonokban, bizarr alapanyagokban és drámai fordulatokban!

Bővebb – Konyhafőnök 2022 szereplők

 

Szólj hozzá!

A pók feje teljes film magyar felirattal

Szerelem van a levegőben 1. évad 160. rész magyarul videa